Ελλάδα

Αγία Βαρβάρα: 8 συλλήψεις για ναρκωτικά – Άνδρας πήδηξε από μπαλκόνι στην προσπάθειά του να διαφύγει

Σε 8 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Αγία Βαρβάρα κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης που πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης (15.03.2023) για την καταπολέμηση των ναρκωτικών.

Στην επιχείρηση κατά της διακίνησης ναρκωτικών συμμετείχαν και αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, της Ο.Π.Κ.Ε, καθώς και αστυνομικός σκύλος.

Σε βάρος των οκτώ ατόμων, επτά ανδρών και μίας γυναίκας, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Σημειώνεται ότι ένας από τους συλληφθέντες προσπάθησε να διαφύγει και πήδηξε από μπαλκόνι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο γόνατο και να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: 51,2 γραμμάρια κοκαΐνης, 431 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 4 ζυγαριές ακριβείας, 4.148,5 ευρώ και 24 δολάρια ΗΠΑ, 15 κινητά τηλέφωνα, 3 συσκευές καταγραφής εικόνας και 6 κάμερες ασφαλείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγγενείς θυμάτων στο Μάτι: Γιατί δεν θα παρευρεθούμε οργανωμένα στα συλλαλητήρια για την τραγωδία στα Τέμπη
«Συμπαραστεκόμαστε σε όσους αγωνίζονται για τη δικαίωση των θυμάτων τους, έστω και αν ο δικός μας δρόμος μέχρι σήμερα υπήρξε μοναχικός και δύσκολος» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση
Συλλαλητήριο για την τραγωδία στα Τέμπη