Σάββατο, 28 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Αγία Βαρβάρα: Βουβός ο πόνος για τον τραγικό χαμό του παπα Μανώλη και της κόρη του σε τροχαίο (pics)

Αγία Βαρβάρα: Βουβός ο πόνος για τον τραγικό χαμό του παπα Μανώλη και της κόρη του σε τροχαίο (pics)

Το τελευταίο αντίο στον ιερέα Εμμανουήλ Τρεπέτη και την 46χρονη κόρη του, που έχασαν την ζωή τους το πρωί της 28ης Ιουλίου σε τροχαίο δυστύχημα στην ΠΑΘΕ και συγκεκριμένα στο ύψος των διοδίων του Αιγινίου Πιερίας, θα πουν στην Αγία Βαρβάρα πιστοί και συνεφημέριοι του 70χρονου στον ιερό ναό Παναγία Ελεούσα.

Η είδηση του τραγικού θανάτου του αγαπημένου ιερέα έσκασε σαν “βόμβα” στην ενορία που ιερουργούσε εδώ και δεκαετίες με τους περισσότερους να αρνούνται να πιστέψουν τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την ζωή τόσο εκείνος όσο και η κόρη του. Την ανακοίνωση για την τέλεση της νεκρώσιμης ακολουθίας έκαναν μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι διαχειριστές της σελίδας του ιερού ναού Παναγία Ελεούσα γράφοντας δίπλα από την φωτογραφία του 70χρονου πατήρ Εμμανουήλ Τρεπέτη: “Την Παρασκευή 31 Ιουλίου στις 09.30 π.μ. θα τελεσθεί η νεκρώσιμη ακολουθία του αγαπημένου μας π.Εμμανουήλ και της θυγατρός αυτού στον Ιερό μας Ναό. Αιωνία η μνήμη”.

Δείτε την ανάρτηση:

Πολλοί μάλιστα από τους πιστούς, αλλά και όσους γνώριζαν από κοντά τον πατέρα Εμμανουήλ, κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση έχουν αφήσει τα δικά τους συλλυπητήρια μηνύματα αναφέροντας πολλά για το ήθος και την προσωπικότητα του.

Οικογενειακή τραγωδία στην άσφαλτο

Το τροχαίο στην Πιερία έγινε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 70χρονος ιερέας και στο οποίο βρισκόταν και η 46χρονη κόρη του, ανατράπηκε και αφού αναποδογύρισε, σκότωσε ακαριαία τον άτυχο άνδρα και τραυμάτισε σοβαρά την κόρη του, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Στο ίδιο αυτοκίνητο βρισκόταν και ο 20χρονος γιος της άτυχης 46χρονης γυναίκας, ο οποίος τραυματίστηκε επίσης. Χρειάστηκε μάλιστα να τον απεγκλωβίσει η πυροσβεστική από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο. Τα τραύματά του δεν απειλούν τη ζωή του.

φωτογραφίες: pierianews.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις