Site icon NewsIT

Άγιο Όρος: «Λύθηκε» το χειρόφρενο του φορτηγού και παρέσυρε τον 57χρονο ναυτικό – «Τον στρίμωξε στα κάγκελα» λέει η αδερφή του

04.08.2024 | 14:59
Άγιο Όρος: «Λύθηκε» το χειρόφρενο του φορτηγού και παρέσυρε τον 57χρονο ναυτικό – «Τον στρίμωξε στα κάγκελα» λέει η αδερφή του

ÐËÏÉÁ ËÉÌÁÍÉ ÐÅÉÑÁÉÁ (ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ ÃÉÙÑÃÏÓ EUROKNISSI)

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του άτυχου 57χρονου ναυτικού, που βρήκε τραγικό τέλος μέσα στο πλοίο, όπου εργαζόταν, και το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο για Άγιο Όρος.

Ο ναυτικός, ο Α’ Μηχανικός, χτυπήθηκε θανάσιμα από φορτηγό, που κύλησε μέσα στο πλοίο της γραμμής Ουρανούπολη – Δάφνη Αγίου Όρους.

Στο σημείο έσπευσαν οι συνάδελφοί του, που του έκαναν ΚΑΡΠΑ για πολλή ώρα, χωρίς όμως ο άνδρας να ανταποκριθεί.

Ο 57χρονος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η αδερφή του, Σοφία Χατζόγλου, στο newsit.gr, ο οδηγός του φορτηγού δεν έχει «σηκώσει» σωστά το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα αυτό να κυλήσει, να παρασύρει τον άτυχο μηχανικό και να τον στριμώξει στα κάγκελα, σκοτώνοντάς τον.

«Είμαστε όλοι σε κατάσταση σοκ. Από ό,τι μάθαμε ένας Ρουμάνος οδηγός φορτηγού που ταξίδευε με το πλοίο δεν έβαλε σωστά το χειρόφρενο και παρέσυρε τον αδελφό μου που δούλευε εκεί. Τον στρίμωξε στα κάγκελα. Δεν μπορούσε να αντιδράσει ο αδελφός μου», λέει η ίδια συγκλονισμένη στο newsit.gr.

Και καταλήγει: «Το πλοίο είχε ξεκινήσει, οι μηχανές ήδη είχαν πάρει μπρος. Είχε εμπειρία ο αδελφός μου, ήταν εδώ και 20 χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Είχε κουραστεί πολύ. Το φορτηγό τον στρίμωξε και χτύπησε σοβαρά στο στήθος του και δεν τα κατάφερε».

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version