Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: «Η 28χρονη έχασε όλο της το αίμα, δε θα προλάβαινε το ΕΚΑΒ»

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις μετά τη νέα γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, όπου η 28χρονη Κυριακή μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύντροφό της και μάλιστα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, όπου είχε καταφύγει για να ζητήσει βοήθεια και προστασία.

Από τους πρώτους ανθρώπους που έτρεξαν να βοηθήσουν το νέο θύμα γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους, ήταν μία φαρμακοποιός, η οποία έλεγξε τον σφυγμό της, όπως ακούγεται και στο ηχητικό ντοκουμέντο.

«Εγώ έφευγα και είχε γίνει πλέον το περιστατικό. Δεν άκουσα φωνές καθόλου. Εγώ αυτό που μου ζήτησαν οι αστυνομικοί έκανα, ζήτησαν αιμοστατικές γάζες, γάντια για να προσπαθήσουν να σταματήσουν τις αιμορραγίες.

Με τόσες μαχαιριές, τι να σταματήσεις; Η κοπέλα ξεψύχησε θεωρώ ακαριαία με τόσο αίμα που χάθηκε. Μου ζήτησαν τα παιδιά και έβαλα γάντια και είδα ότι δεν έχει σφυγμό. Μου το ζητήσανε, εγώ ψηλάφισα στο λαιμό και δεν είχε η κοπέλα. Όλες οι μαχαιριές θεωρώ…

Η κοπέλα ήταν μπρούμητα, δεν είδα πού ήταν, αλλά από το αίμα… η κοπέλα έχασε όλο το αίμα της από τις μαχαιριές. Ήταν ξαπλωμένος. Δεν είδα, δεν πλησίασα τον δράστη», είπε μιλώντας σήμερα (04.04.2024) στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” στο Mega.

«Ήταν η κυρία, η οποία είναι στο αστυνομικό τμήμα, δεν ξέρω ακριβώς τη θέση της, η οποία έκλαιγε στην κυριολεξία. Εγώ βγαίνοντας για να φύγω άκουσα που φώναζε για την κοπέλα ‘’Ξαναπάρτε το ΕΚΑΒ’’. Η κοπέλα ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ήταν τόσο θλιβερό το όλο σκηνικό, τι να σου πω… Τόσο αποκαρδιωτικό, τόσο στενάχωρο που χωρίς να ξέρω τελικά, δεν μπορέσανε να δώσουν έστω μία πνοή. Ακόμα κι εκείνη την ώρα που διεπράχθη το έγκλημα αυτό, να ήταν το ΕΚΑΒ για να δώσει πρώτες βοήθειες, ήταν τόσο το αίμα που έφυγε γρήγορα που δεν ξέρω εάν θα προλάβαιναν το παραμικρό».

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέο ηχητικό ντοκουμέντο λίγο μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών – Έντρομη μητέρα κάλεσε το 112 ζητώντας να μάθει τι έχει συμβεί
Η κατάσταση που επικρατεί αμέσως μετά το δυστύχημα είναι χαοτική και οι συνομιλίες που βγήκαν στο «φως» αποκαλύπτουν την αγωνία των επιβατών και των συγγενών τους
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi