Τρίτη, 17 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Άγιοι Ανάργυροι: Η μητέρα της Κυριακής Γρίβα ξεσπά για τον δολοφόνο της 28χρονης – «Δεν έχει τίποτα κι είναι ακόμη στο ψυχιατρείο»

Άγιοι Ανάργυροι: Η μητέρα της Κυριακής Γρίβα ξεσπά για τον δολοφόνο της 28χρονης – «Δεν έχει τίποτα κι είναι ακόμη στο ψυχιατρείο»

«Ο κόσμος αγάπησε το παιδί μου, στο πρόσωπο του βλέπουν έναν δικό τους άνθρωπο», λέει στο newsit.gr η μητέρας της Κυριακής Γρίβα έξι μήνες μετά την δολοφονία της κόρης της από τον πρώην σύντροφο της, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Η υπόγεια κατοικία της οδού Λάμπρου Κατσώνη, όπου διέμενε η άτυχη 28χρονη, θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στους Αγίους Αναργύρους, εξακολουθεί από τις 2 Απριλίου, μια ημέρα δηλαδή μετά το άγριο έγκλημα, να είναι ερμητικά κλειστή, με αποτέλεσμα ούτε η οικογένεια της να μπορεί να μπει να πάρει τα πράγματα της, ούτε όμως ο ιδιοκτήτης να έχει τη δυνατότητα να το ενοικιάσει, καθώς παραμένει σφραγισμένο και κενό.

Από την πλευρά του, ο πατέρας της Κυριακής, κ. Αθανάσιος Γρίβας, προσπάθησε πολλές φορές να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές για να μπορέσει να μπει μέσα στο σπίτι, όπου διέμενε η δολοφονημένη του κόρη, όμως δεν κατάφερε να πάρει σαφή απάντηση και για τον λόγο αυτό πριν μερικές ημέρες, κατέθεσε μέσω της δικηγόρου του, κυρίας Ελένης Μαζαράκη, αίτηση στο Ειρηνοδικείο του Ιλίου, με την οποία ζητά την αποσφράγιση του διαμερίσματος.

Την ίδια ώρα, ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής, παρά την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, που ήταν καταπέλτης για τον ίδιο, επιμένει ότι πάσχει από ψυχιατρική νόσο. Η μητέρα του αδικοχαμένου κοριτσιού, ακόμα προσπαθεί να συγκεντρώσει τα κομμάτια της και να συνέλθει από το άσχημο παιχνίδι που της επιφύλαξε η μοίρα.

«Πώς να είμαι; Ας τα λέμε καλά. Το σπίτι της Κυριακής παραμένει ακόμη σφραγισμένο από την αστυνομία, 6 μήνες μετά την δολοφονία της. Ο δολοφόνος βρίσκεται ακόμη στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού, παρόλο που έχει βγει ιατρική γνωμάτευση ότι έχει σώας τας φρένας και ότι δεν είναι τοξικολογικά εξαρτώμενος», λέει στο newsit.gr η μητέρα της Κυριακής και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Προσπαθώ να ηρεμήσω, να απέχω και να μην ενημερώνομαι για την εξέλιξη της υπόθεσης. Αυτό μου συνιστούν οι ειδικοί. Όλος ο κόσμος αγάπησε το παιδί μου. Στο πρόσωπο της Κυριακής βλέπουν την μάνα τους, την αδερφή τους, ακόμη και τον ίδιο τους τον εαυτό. Αυτό που λέμε ότι από τύχη ζούμε, είναι η αλήθεια».

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Πειβάνη 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις