Πέμπτη, 27 Ιουν.
28oC Αθήνα

Άγιος Παντελεήμονας: Αιματηρό επεισόδιο με έναν τραυματία και 4 προσαγωγές σε καφετέρια στην οδό Αχαρνών

Άγιος Παντελεήμονας: Αιματηρό επεισόδιο με έναν τραυματία και 4 προσαγωγές σε καφετέρια στην οδό Αχαρνών
EUROKINISSI

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα όταν ένας άνδρας δέχτηκε επίθεση από θαμώνες καφετέριας στην οδό Αχαρνών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και πλέον να νοσηλεύεται.

Ένας άνδρας με καταγωγή από τη Συρία προσέγγισε με το όχημά του καφετέρια, η οποία διαθέτει και ναργιλέδες, επί της οδού Αχαρνών, τα ξημερώματα της Δευτέρας (03.06.2024) περίπου στις 2:00, όπου διαπληκτίστηκε με κάποιους θαμώνες. Κατά τη συμπλοκή, τα άτομα επιτέθηκαν στον 37χρονο πετώντας του καρέκλες και τραπέζια του καταστήματος.

Ο τραυματισμένος άνδρας οδήγησε μέχρι το αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα και ζήτησε βοήθεια από τους αστυνομικούς, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν σε κάποιες προσαγωγές.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 37χρονο στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αφού τραυματίστηκε ελαφρώς από την επίθεση. Φέρει τραύματα στο κεφάλι από θραύσματα από τα αντικείμενα που χτύπησαν το αυτοκίνητό του και του έσπασαν το παρμπρίζ.

Από την έρευνα των αρχών μετά το περιστατικό βρέθηκαν στο σημείο κάλυκες και τουλάχιστον μία βολίδα από πυροβόλο όπλο. Οι προσαγωγές των αστυνομικών, σύμφωνα με πληροφορίες είναι τουλάχιστον τέσσερις.

Ο 37χρονος πρόκειται να δώσει κατάθεση σήμερα Δευτέρα, νωρίς το πρωί. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις