Παρασκευή, 23 Αυγ.
32oC Αθήνα

Άγιος Παντελεήμονας: Ανήλικοι άρπαζαν αλυσίδες λαιμού από περαστικούς – Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία  

Άγιος Παντελεήμονας: Ανήλικοι άρπαζαν αλυσίδες λαιμού από περαστικούς – Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία  
Φωτογραφία: Eurokinissi

Τέλος στη δράση τριών ανηλίκων οι οποίοι άρπαζαν αλυσίδες λαιμού από πεζούς στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, έβαλε η Αστυνομία με τη σύλληψή τους.

Αστυνομικοί της Άμεσης δράσης, συνέλαβαν την Τετάρτη (21.08.2024) και την Πέμπτη, τους ανήλικους δράστες που σκορπούσαν τον τρόμο στον Άγιο Παντελεήμονα.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, 17χρονος αλλοδαπός για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος προσέγγισε έναν 22χρονο στις αποβάθρες του σταθμού «Αττική» και λίγο μετά την έξοδο του από το σταθμό έτρεξε προς το μέρος του και του αφαίρεσε με βίαιο τράβηγμα 2 χρυσές αλυσίδες από το λαιμό του.

Αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο εντόπισαν σε κοντινή απόσταστη τον δράστη και τον οδήγησαν στο τμήμα Ασφαλείς Αγίου Παντελεήμονα, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Επιπρόσθετα, τα ξημερώματα της Πέμπτης συνελήφθησαν στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, 2 ανήλικοι, ηλικίας 14 και 17 ετών, για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν παρέα ατόμων και αφού ακινητοποίησαν 26χρονο αλλοδαπό, του αφαίρεσαν αλυσίδα λαιμού.

Αστυνομικοί την Άμεσης Δράσης που πραγματοποιούσαν περιπολία, εντόπισαν τους δύο ανήλικους στην Πλατεία Βικτωρίας και τους οδήγησαν στο τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις