Ελλάδα

Αγωνία για τον 6χρονο που βρέθηκε με το λουρί του σκύλου στο λαιμό του

Στιγμές αγωνίας για το 6χρονο αγοράκι που το απόγευμα της Τρίτης (18.12.2018) βρέθηκε στο σπίτι του στο Φάληρο, σε κατάσταση ασφυξίας, με το λουρί του σκύλου του στο λαιμό του.

Όλα έγιναν στο σπίτι της οικογένειας στο Φάληρο. Το 6χρονο αγοράκι βρέθηκε, από τη μητέρα του, στο δωμάτιό του χωρίς τις αισθήσεις του, έχοντας στο λαιμό του το λουρί του σκύλου της οικογένειας.

[read4more]

Μόλις βρήκε το παιδί, η μητέρα σε κατάσταση σοκ κάλεσε την αστυνομία και ασθενοφόρο. Είπε ότι ήταν στην κουζίνα του σπιτιού και δεν είχε αντιληφθεί τι είχε συμβεί. Όταν πήγε στο δωμάτιο του παιδιού, βρήκε τον γιο της χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 6χρονος έπαιζε με τον σκύλο του και κάτω από άγνωστες συνθήκες το λουρί τυλίχτηκε γύρω από το λαιμό του και του προκάλεσε ασφυξία.

Οι νοσηλευτές που έφτασαν στο διαμέρισμα της οικογένειας στο Φάληρο έκαναν τεχνητή αναπνοή στο αγοράκι και το μετέφεραν στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο, σε σοβαρή κατάσταση.

Από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση για να διευκρινισθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η τελευταία φορά που ο Πάπας Φραγκίσκος επισκέφθηκε την Ελλάδα: Το μήνυμα για τους μετανάστες και το «Πιστεύω» που είπε στα ελληνικά
Ήταν Δεκέμβριος του 2021 όταν ο Πάπας Φραγκίσκος πραγματοποίησε τη δεύτερη και εν τέλει την τελευταία επίσκεψή του στην Ελλάδα. Τότε...
Ο Πάπας Φραγκίσκος στην Ελλάδα
BBC: Ποιους κινδύνους κρύβει το ηφαίστειο της Σαντορίνης και τι θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση έκρηξής του
Ομάδα του BBC βρέθηκε στο ερευνητικό σκάφος Discovery μαζί με 23 επιστήμονες που εξερευνούν τον υποθαλάσσιο κρατήρα της Σαντορίνης, αλλά και το γειτονικό ηφαίστειο του Κολούμπο
Το νησί της Σαντορίνης