Ελλάδα

Άγονος ο διαγωνισμός για τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ

Χωρίς κατάθεση προσφορών ολοκληρώθηκε σήμερα ο διαγωνισμός για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων Μεγαλόπολης και Φλώρινας της ΔΕΗ.

Όπως ανακοίνωσε η επιχείρηση, ως τις 12 που έληξε η προθεσμία υποβολής προσφορών για την αποεπένδυση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, δεν κατατέθηκε καμιά προσφορά.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση στο Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης την Πέμπτη 18 Ιουλίου προκειμένου ο διαγωνισμός να κηρυχθεί άγονος.

Όλο και λιγότερο το ενδιαφέρον για την ΔΕΗ

Πρόκειται για τον δεύτερο κατά σειρά διαγωνισμό για τις μονάδες καθώς και η προηγούμενη φάση κηρύχθηκε άγονη λόγω χαμηλού τιμήματος.

Η πώληση των μονάδων επιβλήθηκε σε εφαρμογή απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για το μονοπώλιο της ΔΕΗ στην παραγωγή ρεύματος από λιγνίτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που η 47χρονη ναυτικός παρασύρεται από τη νταλίκα στο λιμάνι της Πάτρας - Τέσσερις συλλήψεις
«Πήγαινε να κατέβει από το καράβι, είχε σχολάσει. Φεύγοντας από αυτό στον καταπέλτη επάνω, μου είπαν από την εταιρεία, ότι κύλησε μία νταλίκα και την παρέσυρε», λέει ο αδελφός της
Η νταλίκα τη στιγμή που βγαίνει από το πλοίο
Εκατομμυριούχος στη στιγμή – Τυχερός παίκτης στη Σούδα Χανίων κέρδισε 1.000.000 ευρώ στο παιχνίδι «SUPER ΣΚΡΑΤΣ»
"Το να γίνεται κάποιος συμπολίτης μας εκατομμυριούχος, μέσα σε λίγα λεπτά, είναι κάτι που δεν θα ξεχαστεί ποτέ, όσα χρόνια και αν περάσουν", αναφέρει ο ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ
Γιώργος Παπαγεωργίου ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Σούδα Χανίων