Site icon NewsIT

Άγρια επίθεση τσιγγάνων σε περιπολικό στο Χαλάνδρι – Το εγκατέλειψαν οι αστυνομικοί για να σωθούν

03.06.2024 | 16:22
Άγρια επίθεση τσιγγάνων σε περιπολικό στο Χαλάνδρι – Το εγκατέλειψαν οι αστυνομικοί για να σωθούν

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Προβληματίζουν τα όσα έγιναν στο Χαλάνδρι με πρωταγωνιστές Ρομά, που επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών σε περιπολικό τόσο άγρια, που οι αστυνομικοί το εγκατέλειψαν και απομακρύνθηκαν για να σωθούν.

Σύμφωνα με το ertnews.gr οι αστυνομικοί πήγαν με το περιπολικό έξω από τον καταυλισμό Ρομά στην οδό Σαρανταπόρου, στο Χαλάνδρι, καθώς υπήρξε σήμα για διατάραξη.

Εκεί, τσιγγάνοι από τον καταυλισμό, άρχισαν να πετούν ξύλα και πέτρες στο περιπολικό. Οι δύο αστυνομικοί εγκλωβίστηκαν στο σημείο και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το περιπολικό. Ο οδηγός και ο συνοδηγός, έφυγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Στο σημείο έφτασαν ενισχύσεις και οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο.Στη συνέχεια ο επόπτης της ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής, συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών της ΟΠΚΕ, έφτασε στο ακινητοποιημένο περιπολικό και το απομάκρυνε από το σημείο που βρίσκονταν οι νεαροί τσιγγάνοι, οι οποίοι πετούσαν πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Ο ίδιος, σύμφωνα με το ertnews, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι, ενώ στο περιπολικό προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν τρία άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια, οδηγήθηκαν στις δικαστικές Αρχές και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version