Site icon NewsIT

Αιφνιδιαστικό ντου του ΠΑΜΕ στο ΥΠΟΙΚ (ΦΩΤΟ και VIDEO)

02.10.2014 | 15:23
Αιφνιδιαστικό ντου του ΠΑΜΕ στο ΥΠΟΙΚ (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Αιφνιδιαστικού ντου έκανε το ΠΑΜΕ στο υπουργείο Οικονομικών, όπου πραγματοποιείται η συνάντηση του Γκίκα Χαρδούβελη με το κλιμάκιο της τρόικας. 

Περίπου 500 μέλη του ΠΑΜΕ απέκλεισαν την είσοδο του υπουργείου Οικονομικών, επί της οδού Νίκης και διαδηλώνουν ενάντια στις αλλαγές στο ασφαλιστικό. 

Παράλληλα, περίπου 50 άτομα βρίσκονται στην μπροστινή πλευρά του κτιρίου, επί της Φιλελλήνων, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του υπουργείου να έχουν αποκλείσει τα ρολά για λόγους ασφαλείας.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το ΠΑΜΕ διαδηλώνει “ενάντια σε κυβέρνηση και τρόικα που σήμερα αποφασίζουν νέα αντεργατικά και αντιασφαλιστικά μέτρα”. “Να μην τολμήσουν να αγγίξουν το ασφαλιστικό. Είναι αιτία πολέμου”, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.


“Να μη διανοηθούν να απελευθερώσουν τις απολύσεις. Ούτε να σκεφτούν να ακουμπήσουν τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και το δικαίωμα στην απεργία. Κεφαλαιοκράτες και κυβέρνηση θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους”, επισημαίνει το ΠΑΜΕ και καλεί “τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να προετοιμαστούν για σκληρή αναμέτρηση”.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

”Τώρα η Ελλάδα να τελειώσει την τρόικα βγαίνοντας στις αγορές”

Η ασθένεια του Γκίκα Χαρδούβελη προκαλεί “τρικυμίες” και φουντώνει τα σενάρια για κόντρα με το Μαξίμου – Όλο το παρασκήνιο των εξελίξεων

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version