Site icon NewsIT

Αίγινα: Διέρρηξαν σπίτι, έκλεψαν τα κοσμήματα και προσπάθησαν να φύγουν με το πλοίο, 4 συλλήψεις

13.07.2024 | 21:05
Αίγινα: Διέρρηξαν σπίτι, έκλεψαν τα κοσμήματα και προσπάθησαν να φύγουν με το πλοίο, 4 συλλήψεις

ΚΟΡΙΝΘΙΑ-ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό στα Δερβενάκια, στην επαρχιακή οδό Κορίνθου-Άργους, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού του αυτοκινήτου. Η πυροσβεστική απεγκλώβισε τον οδηγό από το ΙΧ ο οποίος είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Έρευνα για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί η Τροχαία Κορίνθου. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων ηλικίας 20, 21, 24 και 25 ετών προχώρησαν οι Αρχές στη Αίγινα για διάρρηξη σε σπίτι και κλοπή κοσμημάτων, λίγο προτού επιβιβαστούν στο πλοίο για Πειραιά.

Μάλιστα οι θρασύτατοι ληστές μετά την κλοπή των κοσμημάτων προσπάθησαν να φύγουν άμεσα με το πλοίο από την Αίγινα, όμως το αυτοκίνητο που επέβαιναν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.

Οι τέσσερις ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν τα κοσμήματα που είχαν αφαιρέσει από το σπίτι που παραβίασαν.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ενώ κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσαν κατά τη διάρκεια της ληστείας καθώς και το αυτοκίνητο.

Από τον Αστυνομικό Σταθμό Μεσαγρού Αίγινας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για κλοπή κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων αξιόποινων πράξεων που ενδεχομένως εμπλέκονται, συνεχίζεται.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version