Ελλάδα

Αίγινα: Έστειλε να σκοτώσουν μητέρα και γιο επειδή τον κατήγγειλαν για ηχορύπανση

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες φέρνει στο φως το newsit.gr γύρω από την αστυνομική επιχείρηση για υπόθεση διπλής απόπειρας ανθρωποκτονίας στην Αίγινα, το 2021. Τέσσερις συλλήψεις μέχρι στιγμής.

Πριν από έναν χρόνο μία μητέρα με τον γιο της έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού στο ξενοδοχείο που διατηρούν στην Αίγινα. Ηθικός αυτουργός είναι ένας ιδιοκτήτης μαγαζιού στην Καλλιθέα. Πάνω από το κατάστημά του έμεναν η γυναίκα και ο γιος της, οι οποίοι είχαν κάνει καταγγελίες για ηχορύπανση.

Ο καταστηματάρχης αντέδρασε, βάζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr δύο άτομα να πάνε να τους χτυπήσουν στο ξενοδοχείο τους στην Αίγινα. Η ηλικιωμένη μάλιστα κόντεψε να πεθάνει από τα χτυπήματα που δέχτηκε.

Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (05.10.2022),  η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τέσσερις συλλήψεις για την εξάρθρωση της συμμορίας που εμπλέκεται σ’ αυτή την υπόθεση.

Η επιχείρηση του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, βρίσκεται σε εξέλιξη και με την ολοκλήρωσή της αναμένεται αναλυτική ενημέρωση από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μποτιλιάρισμα στην επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας – Καθυστερήσεις στις Θερμοπύλες λόγω έργων
Οι εκδρομείς, εκτός από τη μεγάλη κίνηση έχουν να αντιμετωπίσουν και τις άσχημες καιρικές συνθήκες με αρκετή βροχή σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού δικτύου
Με βήμα σημειωτόν η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας