Ελλάδα

Αίγιο: Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη πήρε ο 23χρονος που σκότωσε τον θείο και τον φίλο του – Δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει

Από 8 ετών μεγάλωνε μαζί με τη γιαγιά και τον παππού του, καθώς ο πατέρας του αυτοκτόνησε και η μητέρα του δούλευε σεζόν

Στο Δικαστικό Μέγαρο οδηγήθηκε το μεσημέρι του Σάββατου ο 23χρονος δράστης της διπλής δολοφονίας στο Αίγιο, όπου ζήτησε και πήρε για να απολογηθεί σχετικά με τον θάνατο του 64χρονου θείου του και του 44χρονου φίλου του.

Ο 23χροος φαίνεται να μην έχει καταλάβει αυτό που έχει κάνει και μάλιστα στα κρατητήρια της Ασφάλειας Αιγίου, όπου βρίσκεται από την Παρασκευή, υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει κάτι για τη δολοφονία, δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο κατηγορείται, ενώ ανέφερε ότι δεν έχει πάρει τα φάρμακα του.

Ο 23χρονος αντιμετωπίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και χρόνια σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν. Μάλιστα, είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν στην ψυχιατρική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας του 23χρονου αυτοκτόνησε όταν ήταν μόλις οκτώ ετών. 

Η μητέρα του εργαζόταν σεζόν και έτσι τον ίδιο και την αδερφή του μεγάλωσε ουσιαστικά ο παππούς και η γιαγιά του. 

Για χρόνια είχε βίαια ξεσπάσματα, ενώ είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία τόσο από τη γιαγιά και την αδερφή του όσο και από την σύντροφό του.

Ωστόσο, μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει αποσαφηνιστεί το κίνητρο του 23χρονου και τι ήταν αυτό που τον έκανε να χτυπήσει μέχρι θανάτου τον 64χρονο θείο του και τον 44χρονο φίλο του. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Στους 20 βαθμούς ο υδράργυρος – Τοπικές βροχές σε Κρήτη, Δωδεκάνησα και Στερεά Ελλάδα
Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, στην υπόλοιπη χώρα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ
Βροχή στο κέντρο της Αθήνας
Ο πληθυσμός της Ελλάδας θα μειωθεί 25% έως το έτος 2070 – Οι συνέπειες της δημογραφικής κρίσης και οι πιθανές λύσεις
«Αν η νέα γενιά αποφασίσει ότι δεν θέλει να κάνει παιδιά, η σύνταξη στο μέλλον θα είναι μηδέν», η δραματική επισήμανση του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Πάνου Τσακλόγλου
Κίνηση στο κέντρο της Αθήνας 2