Site icon NewsIT

Αίγιο: Πυροβολισμοί στο νοσοκομείο – «Η αστυνομία ήρθε 2 ώρες μετά»

02.09.2024 | 17:21
Αίγιο: Πυροβολισμοί στο νοσοκομείο – «Η αστυνομία ήρθε 2 ώρες μετά»

Επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» για τα εγκαίνια 18 φορητών κλινών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, Θεσσαλονίκη, 24 Απριλίου 2021. Οι 18 κλίνες είναι δωρεά της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και με απόφαση των υπουργών Υγείας και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρχικός χώρος τοποθέτησής των κλινών ορίστηκε το νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης. (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ/POOL EUROKINISSI)

Πυροβολισμοί στον αέρα έπεσαν από μπαλκόνι κλινικής του νοσοκομείου στο Αίγιο. Ευτυχώς δεν κινδύνεψαν ασθενείς και προσωπικό.

Το απίστευτο περιστατικό των πυροβολισμών στο νοσοκομείο του Αιγίου συνέβη χθες, Κυριακή (01.09.2024), όπως κατήγγειλε συνοδός ασθενή.

Συγκεκριμένα, μεταξύ 3:30 και 4 το μεσημέρι, από μπαλκόνι του 3ου ορόφου της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου έπεσαν τρεις πυροβολισμοί στον αέρα.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝΕ, Μιχάλης Γιαννάκος, η αστυνομία έφτασε στο νοσοκομείο δύο ώρες αργότερα.

Για το γεγονός ενημερώθηκε η διοίκηση και διεξάγεται έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ.

 

Όπως αναφέρει ο κ. Γιαννάκος, «τα πράγματα με τα φαινόμενα βίας στα νοσοκομεία αγριεύουν. Ευτυχώς δεν προκλήθηκε αναστάτωση και δεν κινδύνεψαν ασθενείς και προσωπικό».

πηγή: Iatropedia.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version