Site icon NewsIT

Αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις για σήμερα

22.12.2010 | 06:07
Αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις για σήμερα

Οι λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες στα δυτικά, τα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα με πρόσκαιρες τοπικές βροχές, καθώς και η περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά νότιοι 4 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθει από 03 έως 18 βαθμούς κελσιου. Στα δυτικά η μέγιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 18 βαθμούς κελσιου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια νότιοι μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 18 βαθμούς κελσιου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανή βροχή τις πρωινές ώρες κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς κελσιου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν  νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς κελσιου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς κελσιου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 14 βαθμούς κελσιου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version