Site icon NewsIT

Άκαρπη η συνάντηση των δημοτικών αστυνομικών με Μιχελάκη – Είδαν εκπρόσωπο του Κ. Μητσοτάκη – Κλειστή η Πανεπιστημίου (ΦΩΤΟ και VIDEO)

17.09.2013 | 14:08
Άκαρπη η συνάντηση των δημοτικών αστυνομικών με Μιχελάκη – Είδαν εκπρόσωπο του Κ. Μητσοτάκη – Κλειστή η Πανεπιστημίου (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Ανικανοποίητα παραμένουν τα αιτήματα των δημοτικών αστυνομικών, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον Γιάννη Μιχελάκη στο υπουργείο Εσωτερικών. Ακολούθησε μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο κύμα διαθεσιμότητας, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκαν με εκπρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Πενταμελής αντιπροσωπεία συνάντησε τον υπουργό Εσωτερικών, από τον οποίο ζήτησε γραπτές εγγυήσεις για τους φορείς, που θα απορροφήσουν δημοτικούς αστυνομικούς. Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης απάντησε ότι προσπαθεί να ικανοποιήσει το αίτημά τους.

Δείτε τι είπε στο Newsit ο πρόεδρος των δημοτικών αστυνομικών, Απόστολος Κοσυββάς

Μετά τη συνάντηση, οι δημοτικοί αστυνομικοί έκαναν μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας. Σταμάτησαν έξω από τη Βουλή και τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο και στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Εκεί, αντιπροσωπεία συναντήθηκε με εκπρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ήταν η πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε τόσο καλό κλίμα, με τον εκπρόσωπο του υπουργού να τους διαβεβαιώνει ότι τα αιτήματά τους θα τεθούν στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο.

Νωρίτερα έγινε αιφνιδιαστική πορεία περίπου 1.000 ατόμων με 100 μηχανές που κατέληξαν στο υπουργείο Εσωτερικών, όπου ήδη ήταν συγκεντρωμένοι οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία. (διαβάστε περισσότερα εδώ)

Πριν από τη συνάντηση με τον Γιάννη Μιχελάκη, τριάντα πέντε άτομα επιχείρησαν να μπουν στο υπουργείο, αλλά τους αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί και μια διμοιρία τους απομάκρυνε, χωρίς να υπάρξει ένταση.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κόρινθος: Απεργίες και πορείες μαθητών, αστυνομικών και εμπόρων ”παραλύουν” την πόλη!

Απεργιακό “τσουνάμι” από Δευτέρα – Νέο κύμα διαθεσιμότητας! Στο “στόχαστρο” 91.000 δημοτικοί υπάλληλοι

Στην εντατική η Υγεία! Απεργούν γιατροί – εργαζόμενοι

Από τις απεργίες στις καταλήψεις σε σχολεία – πανεπιστήμια

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version