Δευτέρα, 22 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Άκης Τσοχατζόπουλος: Ηχογράφησε μήνυμα στο κινητό του 8 μήνες πριν πεθάνει

Άκης Τσοχατζόπουλος: Ηχογράφησε μήνυμα στο κινητό του 8 μήνες πριν πεθάνει

Με τη φωνή του να μη θυμίζει σε τίποτα εκείνη του άλλοτε κραταιού υπουργού και ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, ο Άκης Τσοχατζόπουλος άφησε πίσω του ένα ηχητικό ντοκουμέντο. Ένα μήνυμα ηχογραφημένο στο κινητό του.

Το μήνυμα αυτό, όπου ακούγεται να μιλά ο Άκης Τσοχατζόπουλος, έπαιξε σήμερα (11.11.2021) η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Το ηχητικό είναι εμφανές ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος δυσκολεύεται να μιλήσει, «κόβεται» η αναπνοή του.

Όσα λέει ο πρώην υπουργός αφορούν στην κόντρα του με την ξαδέρφη του και άλλοτε στενότατη συνεργάτιδά του, Ελπινίκη αλλά και άλλους συνεργάτες του, τους οποίους κατηγορεί ως σπείρα, για εκβιασμό και μπούλινγκ στη σύζυγό του, Βίκυ Σταματάκη.

Από εκείνη, μάλιστα, ζητά και συγγνώμη γιατί δεν κατάφερε να την προστατεύσει.

Το ηχητικό αυτό, που φέρεται να έχει καταγραφεί από τον ίδιο τον Άκη Τσοχατζόπουλο στο κινητό του, έρχεται στο φως ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη Βίκυ Σταμάτη και την Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου.

«Είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Πρώην βουλευτής και υπουργός. Είναι Χριστούγεννα του 2020.Συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες ότι είμαιθύμα δράσης μίας σπείρας με σκοπό να με εκθέσουν ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τόσο η ξαδέρφη μου, η Νίκη και μία σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος από το γραφείο μου.

Καταγγέλλω αυτή τη στάση και τη συμπεριφορά διότι λειτούργησε και εκβιαστικά στη δράση τωνόσων είχαν κάνει απέναντί μου. Κλείνοντας αυτή την υπόθεση, αισθάνομαι την υποχρέωση ναζητήσω συγγνώμη έντονα από τη γυναίκα μου, διότι δεν κατάφερα με 100% επιτυχία νααντιμετωπίσω το μπούλινγκ και τους εκβιασμούς που είχαν ασκηθεί εις βάρος μου».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις