Τρίτη, 1 Οκτ.
25oC Αθήνα

Ακόμα αδειάζουν το Ταε Κβον Ντο – Προς άγνωστη κατεύθυνση έφυγαν οι περισσότεροι πρόσφυγες…

Ακόμα αδειάζουν το Ταε Κβον Ντο – Προς άγνωστη κατεύθυνση έφυγαν οι περισσότεροι πρόσφυγες…

Οι περισσότεροι είχαν φύγει μόνοι τους από το Ταε Κβον Ντο τις προηγούμενες ημέρες και κανείς δεν γνώριζε που είχαν πάει αφού οι εγκαταστάσεις του Ελληνικού δεν είχαν ανοίξει ακόμα για να φιλοξενήσουν τους πρόσφυγες.

Περίπου 300 είχαν παραμείνει μέσα στο Ταε Κβον Ντο και περίμεναν καρτερικά κάποιον να τους μεταφέρει….

Σήμερα το πρωί λοιπόν εμφανίσθηκε ένα λεωφορείο του ΟΑΣΑ για να κάνει δρομολόγια από το Ταε Κβον Ντο στο Ελληνικό μεταφέροντας τους περίπου 300 πρόσφυγες.  Αξίζει να σημειωθει πως μέχρι σήμερα η εταιρεία αξιοποίησης των ακινήτων είχε ζητήσει να ειναι παραδοτέο το γήπεδο του Ταε Κβον Ντο καθώς ειναι προγραμματισμένοι αγώνες kick boxing.

Τελικά οι πρόσφυγες άρχισαν να φτάνουν στο Ελληνικό με το λεωφορείο φυσαρμόνικα…. Λίγο πριν τις 11 το πρωί έφτασαν στις εγκαταστάσεις του Ελληνικύ 35 οικογένειες. Στο σημείο έφθασαν και εθελοντικές οργανώσεις για να βοηθήσουν τους πρόσφυγες. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Παπανικολάου, τόνισε πως “θα κάνουμε ο,τι καλύτερο για τους προσφυγες και την φιλοξενία τους”. 

 

Το πιο εντυπωσιακό όμως απ’ όλα που δείχνει και το μπάχαλο που επικρατεί, είναι ότι χθες στο γήπεδο του Ταε Κβον Ντο έφτασε ένα λεωφορείο με πρόσφυγες και μετανάστες από την Ειδομένη!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε