Ελλάδα

Άξιον Εστί: Η υποδοχή της εικόνας της Παναγίας στη Μητρόπολη Αθηνών

Στη Μητρόπολη Αθηνών πραγματοποιήθηκε η υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας «Άξιον Εστί». Η μεταφορά της ξεκίνησε το πρωί από το Άγιον Όρος, ενώ θα εκτεθεί στον μητροπολιτικό ναό της πρωτεύουσας σε λαϊκό προσκύνημα έως τις 15 Μαΐου.

Η επίσημη τελετή υποδοχής της εικόνας της Παναγίας «Άξιον Εστί» στην πρωτεύουσα έγινε στην πλατεία της Μητρόπολης, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και εκπροσώπων της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας.

Έπειτα τελέστηκε δοξολογία και ιερά παράκληση στον μητροπολιτικό ναό, όπου και η εικόνα θα παραμείνει για λαϊκό προσκύνημα για δύο εβδομάδες, έως τις 15 Μαΐου.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

 

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διαφωνεί το Πανεπιστήμιο της Γάνδης με τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ για το πως προκλήθηκε η πυρόσφαιρα αλλά και για την εμπλοκή του Ιδρύματος
«Θα υπάρξει επίσημη επικοινωνία με τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ όπου θα ζητήσουμε να μην συσχετιστεί το Πανεπιστήμιο της Γάνδης με την εργασία CFD που παρουσιάζεται στην έκθεση»
Το μοιραίο τρένο πριν την σύγκρουση στα Τέμπη