Ελλάδα

Αλαλούμ μετο ασφαλιστικό στρατιωτικών και την απάντηση Σταϊκούρα

Ο εμπαιγμός που υφίστανται οι στρατιωτικοί που εισήλθαν στις ΕΔ την περίοδο 1990-92 ,σχετικά με το ασφαλιστικό τους είναι απίστευτη.

Την μία εβδομάδα τους λένε ότι το θέμα έκλεισε οριστικά γιατί το υπουργείο Οικονομικών θεωρεί ότι η ρύθμιση έχει οικονομικό κόστος.Κάτι που σαφώς δεν ισχύει. Την ερχόμενη εβδομάδα από οικονομική διεύθυνση του ΥΠΕΘΑ προκύπτει έγγραφο που ζητά από τα Γενικά Επιτελεία προτάσεις . Και τώρα έρχεται η απάντηση Σταϊκούρα στη Βουλή ,σύμφωνα με την οποία από πουθενά δεν προκύπτει ότι οι στρατιωτικοί αυτής της κατηγορίας “εξομοιώνονται με τους νέους ασφαλισμένους”!

Περισσότερα στο onalert.gr

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διαφωνεί το Πανεπιστήμιο της Γάνδης με τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ για το πώς προκλήθηκε η πυρόσφαιρα αλλά και για την εμπλοκή του Ιδρύματος
«Θα υπάρξει επίσημη επικοινωνία με τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ όπου θα ζητήσουμε να μην συσχετιστεί το Πανεπιστήμιο της Γάνδης με την εργασία CFD που παρουσιάζεται στην έκθεση»
Το μοιραίο τρένο πριν την σύγκρουση στα Τέμπη