Ελλάδα

Αλέξης Κούγιας: «Ο γιος του, Χρίστος Κούγιας έχει να διαχειριστεί έναν πόλεμο από τα Μέσα», λέει συνεργάτης

«Όταν πας στο 40ήμερο μνημόσυνο του πατέρα σου και σε ρωτούν αν έκανες follow ή unfollow τη μάνα σου, αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, είναι απαράδεκτο και προκαλεί εκνευρισμό»

Δυο μήνες μετά τον θάνατο του Αλέξη Κούγια, συνεργάτης του εκλιπόντος, μίλησε σήμερα (24.04.2025) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον τρόπο που λειτουργεί το δικηγορικό γραφείο αλλά και για τα παιδιά του, Χρίστο Κούγια και Μάιρα Κούγια.

Ο Αλέξης Μαυραϊδής, εκ των συνεργατών του Αλέξη Κούγια επί μια 15ετία, ο οποίος παραμένει στο γραφείο του μετά τον θάνατό του, ανέφερε πως πλέον δεν υπάρχει επικεφαλής. 

«Δεν υπάρχει επικεφαλής. Είστε μια ομάδα, στην οποία ο καθένας έχει ισότιμο ρόλο» εξήγησε ο Αλέξης Μαυραϊδής, ενώ για τον Χρήστο Κούγια ανέφερε ότι περνάει μια δύσκολη περίοδο με τον θάνατο του πατέρα του, ενώ παράλληλα έχει να διαχειριστεί μια σειρά από άλλα διαδικαστικά θέματα καθώς και έναν επικοινωνιακό πόλεμο από τα Μέσα.

«Όταν πας στο 40ήμερο μνημόσυνο του πατέρα σου και σε ρωτούν αν έκανες follow ή unfollow τη μάνα σου, αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, είναι απαράδεκτο και προκαλεί εκνευρισμό. Ο Χρίστος δεν είναι ένα παιδί που γνωρίζει να χειρίζεται τη δημοσιότητα. Άλλος ο πατέρας του, άλλος ο γιος. Παρ’ όλα αυτά, έχει δείξει μια ψυχραιμία και μια ωριμότητα η οποία δεν συναντάται σε παιδιά 23 ετών. Αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε», σημείωσε.

Σχετικά με τις υποθέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη και της Ρούλας Πισπιρίγκου που εγκαταλείφθηκαν, ο Αλέξης Μαυραϊδης εξήγησε ότι αυτή ήταν μια απόφαση των παιδιών του Χρίστου και της Μάιρας Κούγια.

«Ήταν μια απόφαση των δυο παιδιών. Μας εξήγησαν τους λόγους που πήραν αυτή την απόφαση, τους κατανοήσαμε και αποφασίσαμε να τους σεβαστούμε και να αποστασιοποιηθούμε από τις υποθέσεις αυτές» είπε ο δικηγόρος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαθητές στη Μύκονο καταγγέλλουν πως καθηγητής τους βρίζει και τους σπρώχνει - «Θα σε σκίσω στα δύο αλήτη»
Σε βάρος του καθηγητή έχουν γίνει καταγγελίες και από τους συναδέλφους του αλλά έχει αθωωθεί όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι - Οι εκκλήσεις των γονιών των μαθητών
Προαύλιο σχολείου
2
Τι υποστηρίζει ο Τούρκος μαφιόζος για τους πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη: «Δεν γνώριζα πως ήταν άνδρες της ΕΥΠ, βρισκόμουν σε πανικό»
Ο 48χρονος σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει την ένοπλη επίθεση, υποστήριξε πως νόμιζε ότι μέσα στο αυτοκίνητο των πρακτόρων ήταν μέλη αντίπαλης τουρκικής συμμορίας τα οποία θέλουν να τον σκοτώσουν
Χωριό
Ανανεώθηκε πριν 5 ώρες
7