Ελλάδα

Αλεποχώρι: Μεγάλη άσκηση «Κιβωτός» για τις πλημμύρες

Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού ο κίνδυνος πλημμυρών είναι πλέον ορατός. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Μεγαρέων θα πραγματοποιήσει άσκηση ευρείας κλίμακας για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων. Συγκεκριμένα η άσκηση με την κωδική ονομασία «ΚΙΒΩΤΟΣ 2021» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 10.00 π.μ. στο Αλεποχώρι Αττικής.

Η άσκηση για τις πλημμύρες που διοργανώνεται από τον Δήμο Μεγαρέων και την τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία, θα πραγματοποιηθεί παρουσία του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Στυλιανίδη, του υφυπουργού Ευάγγελου Τουρνά, καθώς και του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου.

Παρών στην άσκηση θα είναι, επίσης, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπάλληλος της Εφορείας Αρχαιοτήτων στα κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας που εξαρθρώθηκαν στη βόρεια Ελλάδα - Έσκαβαν και κοντά στον Τύμβο Καστά
Η αστυνομία είχε ενημερωθεί ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2024 για τη δράση των κυκλωμάτων, που μάλιστα χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες
Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Εθνική Πινακοθήκη: Βάσια Παναγοπούλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Χάρης Ρώμας μιλούν για τον βανδαλισμό των έργων τέχνης από βουλευτή της «Νίκης»
Φουντώνει ο δημόσιος διάλογος μετά το περιστατικό που σημειώθηκε μέσα στην Εθνική Πινακοθήκη, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της «Νίκης»,...
Εθνική Πινακοθήκη: Βάσια Παναγοπούλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Χάρης Ρώμας μιλούν για τον βανδαλισμό των έργων τέχνης από βουλευτή της «Νίκης»