Ελλάδα

Άλιμος: Δασκάλα έβαλε μαθητές να ξυλοκοπήσουν 9χρονο συμμαθητή τους!

Ένα περιστατικό που μόνο σοκ μπορεί να προκαλέσει φαίνεται να έλαβε χώρα σε Δημοτικό του Αλίμου. Όπως καταγγέλεται δασκάλα θέλησε να τιμωρήσει 9χρονο μαθητή προχωρώντας σε... βασανιστήρια.

Ο μαθητής πηγαίνει στην 4η τάξη του 6ου Δημοτικού σχολείου στον Άλιμο, και η δασκάλα που φέρεται να του έκανε αυτό το… καψώνι – βασανιστήριο, είναι αυτή της μουσικής.

Συγκεκριμένα, η δασκάλα εξοργίστηκε όταν ο 9χρονος κατά την διάρκεια του μαθήματος μιμούνταν ήχους από αυτοκίνητο, προσποιούμενος πως είναι οδηγός.

“Ρίχτε του μερικές φάπες”

Θεώρησε λοιπόν… κατάλληλο το να προτρέψει τους συμμαθητές του να τον ξυλοκοπήσουν, λέγοντας “σηκωθείτε και ρίχτε του μερικές φάπες”. Ορισμένα παιδιά δεν το έκαναν, υπήρξαν όμως αρκετοί που υπάκουσαν την δασκάλα. Μάλιστα ακόμα και όταν το παιδί βγήκε από την αίθουσα για να σωθεί, τον κυνήγησαν χτυπώντας τον στον κεφάλι.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι πως όταν η μητέρα του παιδιού ζήτησε εξηγήσεις από τον διευθυντή, αυτός της ζήτησε… να μην δοθεί έκταση στο θέμα και “να τα βρουν μεταξύ τους”.

Μάλιστα η ίδια η δασκάλα επιβεβαιώνει τα όσα καταγγέλθηκαν, λέγοντας πως το έκανε πάνω στον θυμό της.

Μαθητές και γονείς πάντως έχουν ξεσηκωθεί εναντίον της και μαζεύουν υπογραφές προκειμένου η εκπαιδευτικός να απομακρυνθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η θεία της 26χρονης που ήταν μέσα στο κουβούκλιο των διοδίων στην Εγνατία Οδό: «Ζει από θαύμα»
Η νεαρή κοπέλα είναι καλά στην υγεία της κι αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στην ημέρα. «Το μόνο που σκεφτόταν είναι πως πρέπει κάτι να κάνει για να σωθεί» λέει η θεία της στο newsit.gr
Το σημείο της τραγωδίας στα διόδια κοντά στην Κοζάνη 1
Πέτρος Μπουσουλόπουλος: «Ο εντολέας μας είναι σοκαρισμένος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» λέει η δικηγόρος του
«Μέχρι σήμερα δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση από διωκτική ή δικαστική αρχή. Θα κινηθούμε δικαστικά εναντίον όσων σάιτ είχαν δημοσιεύσει το όνομα και τη φωτογραφία του»
Ο ηθοποιός Πέτρος Μπουσουλόπουλος
Συμμορία νεαρών λήστευε σπίτια ηλικιωμένων γυναικών σε Ωρωπό και Βοιωτία: Η στιγμή που οι δράστες πηδούν κάγκελα και τρέπονται σε φυγή
Με τη χρήση βίας και απειλών, οι δράστες αφαιρούσαν χρήματα και τιμαλφή από τα σπίτια των ηλικιωμένων γυναικών - Χειροπέδες σε 3 μέλη, ο ένας από αυτούς είναι ανήλικος
Δράστες της συμμορίας 1