Πέμπτη, 18 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Άλιμος: Κλέφτης άρπαξε την αλυσίδα ηλικιωμένης στον αέρα εκπομπής – Άναυδοι το θύμα και ο δημοσιογράφος

Άλιμος: Κλέφτης άρπαξε την αλυσίδα ηλικιωμένης στον αέρα εκπομπής – Άναυδοι το θύμα και ο δημοσιογράφος

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης (04.06.2024) στην παραλία Αλίμου, όπου κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ ένας νεαρός «βούτηξε» την αλυσίδα από το λαιμό μίας γυναίκας.

Ο Γιώργος Τσελίκας, κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ του από την παραλία Αλίμου, έμεινε άναυδος στο θέαμα της κλοπής, όταν ο νεαρός πλησίασε τη γυναίκα και την ώρα που εκείνη πήγαινε να μπει στη θάλασσα, κατάφερε να της κλέψει την αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της.

Όταν ο δράστης έφτασε σε κοντινή απόσταση από την ηλικιωμένη, κατάφερε να σπάσει την αλυσίδα με ένα δυνατό τράβηγμα και αφού είδε ότι η αλυσίδα είναι στο χέρι του, άρχισε να τρέχει.

«Δεν κατάλαβα τίποτα. Ήταν πολύ ακριβός σταυρός με χοντρή αλυσίδα. Το είχαν τσεκάρει αυτοί», είπε η γυναίκα λίγα λεπτά μετά την επίθεση που δέχτηκε.

Ο δημοσιογράφος που είδε τον δράστη να τρέχει με την αλυσίδα στο χέρι είπε: «Είμαι εδώ από τις 5 παρά το πρωί. Αυτός είχε και συνεργό, ήταν εδώ έκαναν βόλτες, σκέφτηκα κι εγώ ότι θέλουν να κάνουν μπάνιο. Που να πάει το μυαλό μου».

Η ομάδα ΔΙΑΣ ειδοποιήθηκε και έσπευσε άμεσα στο σημείο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις