Ελλάδα

Άλιμος: Κλέφτης άρπαξε την αλυσίδα ηλικιωμένης στον αέρα εκπομπής – Άναυδοι το θύμα και ο δημοσιογράφος

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης (04.06.2024) στην παραλία Αλίμου, όπου κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ ένας νεαρός «βούτηξε» την αλυσίδα από το λαιμό μίας γυναίκας.

Ο Γιώργος Τσελίκας, κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ του από την παραλία Αλίμου, έμεινε άναυδος στο θέαμα της κλοπής, όταν ο νεαρός πλησίασε τη γυναίκα και την ώρα που εκείνη πήγαινε να μπει στη θάλασσα, κατάφερε να της κλέψει την αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της.

Όταν ο δράστης έφτασε σε κοντινή απόσταση από την ηλικιωμένη, κατάφερε να σπάσει την αλυσίδα με ένα δυνατό τράβηγμα και αφού είδε ότι η αλυσίδα είναι στο χέρι του, άρχισε να τρέχει.

«Δεν κατάλαβα τίποτα. Ήταν πολύ ακριβός σταυρός με χοντρή αλυσίδα. Το είχαν τσεκάρει αυτοί», είπε η γυναίκα λίγα λεπτά μετά την επίθεση που δέχτηκε.

Ο δημοσιογράφος που είδε τον δράστη να τρέχει με την αλυσίδα στο χέρι είπε: «Είμαι εδώ από τις 5 παρά το πρωί. Αυτός είχε και συνεργό, ήταν εδώ έκαναν βόλτες, σκέφτηκα κι εγώ ότι θέλουν να κάνουν μπάνιο. Που να πάει το μυαλό μου».

Η ομάδα ΔΙΑΣ ειδοποιήθηκε και έσπευσε άμεσα στο σημείο.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα