Δευτέρα, 19 Αυγ.
33oC Αθήνα

Άλλοι δυο νεκροί από τον κορονοϊό – 408 οι θάνατοι στην Ελλάδα

Άλλοι δυο νεκροί από τον κορονοϊό – 408 οι θάνατοι στην Ελλάδα

Ακόμη δυο θανάτους καταγράφει η Ελλάδα εξαιτίας της πανδημίας που προκαλεί ο κορονοϊός. Στη λίστα των θυμάτων της Covid-19 προστέθηκαν ένας 82χρονος κι ένας 72χρονος.

Ο 82χρονος άνδρας υπέκυψε στον κορονοϊό τα ξημερώματα της Κυριακής (04.10.2020) ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Ο δεύτερος νεκρός μέσα σε λίγες ώρες είναι ένας 72χρονος που είχε μεταφερθεί από τη Λήμνο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Κι εκείνος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής.

Click4more Κρίσιμη εβδομάδα για την Αττική – Μάσκες παντού το επόμενο βήμα;

Ο 72χρονος άνδρας νοσηλευόταν στην Αλεξανδρούπολη εδώ και 13 μέρες. Είναι ο 31ος θάνατος που καταγράφεται στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.

Και οι δυο άνδρες που υπέκυψαν στη νόσο που προκαλεί ο κορονοϊός είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Με τους δύο αυτούς θανάτους οι συνολικός αριθμός των νεκρών στην χώρα μας ανέβηκε στους 408.

Τρεις εισαγωγές κι ένα εξιτήριο στην Αλεξανδρούπολη

Στο μεταξύ, τρεις νέες εισαγωγές, δυο γυναίκες και ένας άνδρας, έγιναν το τελευταίο 48ωρο στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ δόθηκε ακόμη ένα εξιτήριο. Πρόκειται για μια 66χρονη από το Δροσερό Ξάνθης, μια 85χρονη από την Δράμα, καθώς και έναν 76χρονο επίσης από τη Δράμα.

Εξιτήριο πήρε ένας 15χρονος μετανάστη ο οποίος είχε κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο στις 17 Σεπτεμβρίου. Συνολικά μέχρι σήμερα δόθηκαν 146 εξιτήρια.

Έως σήμερα, στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, εννέα είναι οι ασθενείς που νοσηλεύονται. Από αυτούς οι 7 είναι στην covid-19 και 2 είναι στη ΜΕΛ.

Με πληροφορίες και από την ΕΡΤ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις