Ελλάδα

Άλλος ένας νεκρός από την έκρηξη στην Κύπρο – Εγκεφαλικά νεκρός 19χρονος

Με τον νέο θάνατο, πλέον οι νεκροί από την σφοδρότατη έκρηξη στη ναυτική βάση αυξήθηκαν σε 13.

Επιβεβαιώθηκε σήμερα η διάγνωση του εγκεφαλικού θανάτου του 19χρονου Αντώνη Χαραλάμπους, ο οποίος νοσηλευόταν από προχθές στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας (ΜΕΘ), μετά τη φονική έκρηξη στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης», στο Μαρί.

Σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν, «σήμερα το πρωί διενεργήθηκε εξειδικευμένη απεικονιστική εξέταση, με την οποία επιβεβαιώθηκε η διάγνωση του εγκεφαλικού θανάτου.

Η ανακοίνωση του θανάτου έγινε στους οικείους του ασθενούς σήμερα το απόγευμα από ομάδα θεραπόντων ιατρών και ψυχολόγων», προσθέτει η ανακοίνωση

Διαβάστε επίσης:

Φώναζαν “παραιτηθείτε” στις κηδείες των ηρώων στην Κύπρο – Όλοι γνώριζαν αλλά απλά αντάλλασσαν “ραβασάκια”!

Αυτοί είναι οι δίδυμοι ήρωες ναύτες της Κύπρου – “Τα παιδιά μου είναι ήρωες για την πατρίδα τους”, λέει ο πατέρας

Η τελευταία πράξη του δράματος στην Κύπρο – Σήμερα η κηδείες των θυμάτων

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Προκαλεί η τουρκική εφημερίδα Sozcu: «Ο Έλληνας αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων δοκιμάζει τις αντοχές μας - Επισκέφτηκε νησιά υπό κατοχή»
«Οι Έλληνες τοποθετούν ισραηλινούς πυραύλους στα νησιά, θα μπορούν να πλήξουν την Κωνσταντινούπολη» ισχυρίζεται η τουρκική εφημερίδα
Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Χούπης 1