Ελλάδα

Άμεση λύση από τον Άρειο Πάγο για την καθαρίστρια ζητά η ΓΣΕΕ

Ανακοίνωση για τη φυλακισμένη καθαρίστρια εξέδωσε η ΓΣΕΕ με την οποία ζητάει την αποφυλάκιση και την επιστροφή και πάλι στην εργασία της.

Η ΓΣΕΕ εκφράζει την αγανάκτησή της για την αδιανόητη απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας να καταδικάσει σε δεκαετή φυλάκιση μία γυναίκα 53 ετών, επειδή προκειμένου να προσληφθεί πριν 22 χρόνια ως καθαρίστρια, πλαστογράφησε το απολυτήριο Δημοτικού ενώ δεν είχε ολοκληρώσει τη φοίτηση.

Σύμφωνα με τη ΓΣΕΕ η συγκεκριμένη απόφαση εξαντλεί την αυστηρότητα της δικαιοσύνης, όταν καταχραστές δημοσίου χρήματος δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση, προκαλώντας την κοινωνία που αντιλαμβάνεται το συγκεκριμένο σφάλμα ως αποτέλεσμα προφανούς ανάγκης.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση  η απόφαση για δεκαετή κάθειρξη πρέπει να αναιρεθεί και ο Άρειος Πάγος στον οποίο προσέφυγε η 53χρονη επιβάλλεται να δώσει τη λύση, ώστε η εργαζόμενη να επιστρέψει στη δουλειά της.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αρνητική η ύπαρξη «ξένου» dna και στον δεύτερο έλεγχο στα νύχια του Βασίλη Καλογήρου
Πριν από λίγη ώρα επιβεβαιώθηκε και για δεύτερη φόρα ότι δεν υπάρχει «ξένο» γενετικό υλικό στα νύχια άτυχου άνδρα όποτε κι ολοκληρώθηκε  επισήμως η διαδικασία του συγκεκριμένου ελέγχου
Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του Βασίλη Καλογήρου στον Τύρναβο