Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Αμοργός: Θρίλερ με την εξαφάνιση Αμερικανού τουρίστα – Το τελευταίο του μήνυμα, σε εξέλιξη οι έρευνες

Αμοργός: Θρίλερ με την εξαφάνιση Αμερικανού τουρίστα – Το τελευταίο του μήνυμα, σε εξέλιξη οι έρευνες

Κανένα ίχνος του Αμερικανού τουρίστα που αγνοείται από χθες Τρίτη (11.06.2024) στην Αμοργό δεν έχει βρεθεί και στο νησί έχει σημάνει συναγερμός.

Ο Αμερικανός, άνδρας, ο οποίος εργαζόταν ως αστυνομικός στο Λος Άντζελες, πήγε να κάνει πεζοπορία σε ένα δύσβατο σημείο της Αμοργού και από τότε αγνοείται.

Οι αρχές στην Αμοργό βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού και ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή όπου πήγε για πεζοπορία.

Οι έρευνες , σύμφωνα με το cyclades24 , ξεκίνησαν εκ νέου το πρωί της Τετάρτης με τη συμμετοχή και εθελοντών, αλλά και κλιμακίου διασωστών.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός είχε μαζί του δυο τηλεφωνικές συσκευές με αριθμούς Γαλλίας και ΗΠΑ. Η τελευταία επικοινωνία που φέρεται να είναι ήταν με την αδερφή του, στις 7.20 το πρωί, 15 λεπτά από την στιγμή που ξεκίνησε την πεζοπορία. Της έστειλε μάλιστα φωτογραφία την πινακίδα του μονοπατιού.

Σύμφωνα με φίλο του που δήλωσε μάλιστα και την εξαφάνισή του, ο 59χρονος ξεκίνησε γύρω στις 7 το πρωί της Τρίτης από την Αιγιάλη με κατεύθυνση προς τα Κατάπολα, ακολουθώντας ένα επίσημα χαρακτηρισμένο μονοπάτι.

Μέχρι το μεσημέρι δεν είχε δώσει κάποια σημεία ζωής, ενώ δεν απαντούσε και στις κλήσεις που έγιναν στα δύο κινητά που είχε μαζί του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από το Α.Τ. Νάξου εστάλη αίτημα προς Εταιρίες κινητής τηλεφωνίας για τον εντοπισμό των δυο κινητών τηλεφώνων που είχε στην κατοχή του ο 59χρονος, με τις αρχές να ευελπιστούν ότι εφόσον οι συσκευές δεν έχουν απενεργοποιηθεί ή έχουν υποστεί φθορά, θα δείξουν την τοποθεσία του άνδρα.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις