Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

Ανακοίνωση του ΣΕΤΕ για την πτώχευση του ρωσικού Tour Operator Labirint

Ανακοίνωση του ΣΕΤΕ για την πτώχευση του ρωσικού Tour Operator Labirint

Μετά την πτώχευση του ρωσικού τουριστικού οργανισμού Labirint ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων εξέδωσε ανακοίνωσή με την οποία ζήτησε από τα ελληνικά τουριστικά καταλύματα να συνεχίσουν να προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες στους Ρώσους.

“Σε συνέχεια της επίσημης ανακοίνωσης της πτώχευσης του ρωσικού Tour Operator Labirint, ο ΣΕΤΕ προτρέπει τα ελληνικά τουριστικά καταλύματα, τα οποία συνεργάζονται με το συγκεκριμένο γραφείο ή με τους τοπικούς αντιπροσώπους του στην
Ελλάδα, να συνεχίσουν να φροντίζουν για την απρόσκοπτη φιλοξενία των ρώσων επισκεπτών οι οποίοι βρίσκονται ήδη σε αυτά”. Αυτό αναφέρει, με σημερινή ανακοίνωση του ο ΣΕΤΕ.

Στην ανακοίνωση προσθέτει ότι σύντομα θα υπάρξουν διευκρινήσεις για τον τρόπο πληρωμής ή την ασφαλιστική κάλυψη του υπολειπόμενου κόστους διαμονής τους. “Ευελπιστώντας στην ταχύτατη τακτοποίηση όσων θεμάτων σχετίζονται με την πτώχευση, όπως και με την ασφαλή επιστροφή των επισκεπτών, προέχει η φιλοξενία όσων εμπιστεύθηκαν τη χώρα μας για τις διακοπές τους, και η διαφύλαξη της θετικής εικόνας του ελληνικού τουρισμού”,καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πτώχευσε ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά πρακτορεία – ”Φέσι” σε ξενοδόχους της χώρας – Ακυρώνονται πτήσεις και ξεμένουν τουρίστες!

L’Unita: Επέζησε από τον φασισμό κλείνει λόγω χρεοκοπίας η ιστορική εφημερίδα

Η τελευταία λύση για επιχειρήσεις που κινδυνεύουν με λουκέτο

Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 της Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε