Πέμπτη, 25 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ανακοίνωση βάσεων 2024: Οι επικρατέστερες ημερομηνίες και πώς θα δείτε τα αποτελέσματα

Ανακοίνωση βάσεων 2024: Οι επικρατέστερες ημερομηνίες και πώς θα δείτε τα αποτελέσματα

Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η ανακοίνωση Βάσεων 2024, καθώς δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν ακόμη και την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024.

Ο αρχικός προγραμματισμός από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας «έδειχνε» ως πιθανότερες ημερομηνίες για την ανακοίνωση γτων Βάσεων τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου, με επικρατέστερες ημερομηνίες την 29ή ή 30ή Ιουλίου 2024, ωστόσο δεν αποκλείεται αυτές να αναρτηθούν στη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Οι χιλιάδες υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ αναμένουν με αγωνία τις Βάσεις 2024, για να δουν πώς θα κινηθούν από τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Την ημέρα που ανακοινωθούν οι Βάσεις 2024, αναμένεται να αναρτηθούν και στην ειδική πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας https://results.it.minedu.gov.gr, ενώ οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μπορούν να αναζητήσουν εάν και πού εισάγονται στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr, με τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι θα λάβουν και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν υποβάλει σχετική αίτηση ενημέρωσης.

Υπενθυμίζεται ότι οι βαθμοί επίδοσης των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων των Γενικών Λυκείων και των Επαγγελματικών Λυκείων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις