Ελλάδα

Αναποδογύρισε αυτοκίνητο στην Πατησίων – Απεγκλωβίστηκε σώος ο οδηγός

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί ο 60χρονος οδηγός

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται το πρωί της Πέμπτης (13.2.2025) στην Πατησίων, καθώς ένα αυτοκίνητο αναποδογύρισε.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και αναποδογύρισε στην Πατησίων.

Το τροχαίο σημειώθηκε κοντά στο πάρκο Δρακοπούλου.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του οδηγού, ο οποίος έλαβε τις πρώτες βοήθειες.

Ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του. Πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 60 ετών, ο οποίος είπε στους διασώστες ότι αισθάνθηκε μια αδιαθεσία καθώς οδηγούσε.

  

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επεισόδια και προσαγωγές έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον της Θεσσαλονίκης στη συγκέντρωση για την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου που εμφανίζεται ως «Εσταυρωμένος»
Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών καταδίκασε τις αποφάσεις και τις ενέργειες για ακύρωση των παραστάσεων του Χριστόφορου Ζαραλίκου
Ένταση έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον της Θεσσαλονίκης
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα