Ελλάδα

Αναβάλλονται οι εμβολιασμοί που ήταν προγραμματισμένοι την Τετάρτη (26/01)

Δεν θα γίνουν ούτε αύριο Τετάρτη (26.01.2022), λόγω κακοκαιρίας, οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού που ήταν προγραμματισμένοι.

Την αναβολή των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα» έκανε γνωστή ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Σύμφωνα με τον Θάνο Πλεύρη, οι γονείς θα ενημερωθούν με SMS στα κινητά τους τηλέφωνα για τη νέα ακριβή ημέρα και ώρα του εμβολιασμού των παιδιών.

Όσον αφορά στους ενήλικες, θα πρέπει να επαναπρογραμματίσουν άμεσα το ραντεβού τους, καθώς υπάρχουν πολλά διαθέσιμα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Ούτε σήμερα θα γίνουν εμβολιασμοί

Υπενθυμίζεται ότι σε χθεσινή του ανακοίνωση, το υπουργείο Υγείας είχε ανακοινώσει πως λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, τα εμβολιαστικά κέντρα σε Αττική και Εύβοια δε θα λειτουργήσουν σήμερα Τρίτη.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπάλληλος της Εφορείας Αρχαιοτήτων στα κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας που εξαρθρώθηκαν στη βόρεια Ελλάδα - Έσκαβαν και κοντά στον Τύμβο Καστά
Η αστυνομία είχε ενημερωθεί ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2024 για τη δράση των κυκλωμάτων, που μάλιστα χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες
Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Εθνική Πινακοθήκη: Βάσια Παναγοπούλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Χάρης Ρώμας μιλούν για τον βανδαλισμό των έργων τέχνης από βουλευτή της «Νίκης»
Φουντώνει ο δημόσιος διάλογος μετά το περιστατικό που σημειώθηκε μέσα στην Εθνική Πινακοθήκη, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της «Νίκης»,...
Εθνική Πινακοθήκη: Βάσια Παναγοπούλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Χάρης Ρώμας μιλούν για τον βανδαλισμό των έργων τέχνης από βουλευτή της «Νίκης»