Site icon NewsIT

Αναβλήθηκε για τις 27 Ιουνίου η δίκη της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα – Άφαντος ο ποινικολόγος

19.06.2024 | 17:10
Αναβλήθηκε για τις 27 Ιουνίου η δίκη της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα – Άφαντος ο ποινικολόγος

Για την Πεμπτη 27 Ιουνιου αναβλήθηκε η δίκη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα η οποία κατηγορείται για απειλή και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Η πλευρά της 37χρονης δικηγόρου, της συζύγου του Απόστολου Λύτρα που έπεσε από τον ίδιο θύμα άγριου ξυλοδαρμού, υποστήριξε ότι η μηνύτρια είναι βαριά τραυματισμένη, εξετάστηκε και της δόθηκε η σύσταση να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι την ανάρρωση της και την επανεξέταση και συνεπώς δεν μπορεί να παραστεί στο δικαστήριο και να καταθέσει.

Παράλληλα, υπήρξε αίτημα να υποβληθεί περιοριστικός όρος στην πρώην σύζυγο να μην πλησιάζει το σπίτι της 37χρονης, ωστόσο το δικαστήριο ότι λόγω της φύσεως των αδικημάτων και του πλαισίου ποινής δεν μπορεί να τον επιβάλει. 

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα κατά την είσοδό της στο Αυτόφωρο  

Μέχρι στιγμής, άφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο Απόστολος Λύτρας και αναζητείται.

Υπενθυμίζεται πως ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή στην πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα η οποία μηνύθηκε, όπως και δύο άλλα πρόσωπα, από την σύζυγο του ποινικολόγου για τα συμβάντα που έλαβαν χώρα το βράδυ της Τρίτης (18.06.2024) στην κατοικία του ζευγαριού.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version