Site icon NewsIT

Ανάβυσσος: Ο πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών μιλάει για την επίθεση από χελώνα καρέτα καρέτα στα γυρίσματα

11.09.2024 | 08:25
Ανάβυσσος: Ο πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών μιλάει για την επίθεση από χελώνα καρέτα καρέτα στα γυρίσματα

Η Ανάβυσσος θα του θυμίζει στο εξής τα όσα έζησε στη θάλασσα της περιοχής, όταν χελώνα καρέτα καρέτα του επιτέθηκε και τον δάγκωσε.

Η επίθεση από χελώνα καρέτα καρέτα καταγράφηκε από κάμερα, με το σχετικό βίντεο να γίνεται viral μέσα σε λίγες ώρες. Η Ανάβυσσος συζητάει τα όσα έγιναν, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ερωτικής ταινίας, που διακόπηκαν. Κεντρικό πρόσωπο ο Νεκτάριος, εκ των πρωταγωνιστών της παραγωγής, που τραυματίστηκε ελαφρά. Όπως είπε βούτηξε για να βοηθήσει, αλλά η χελώνα του επιτέθηκε, επειδή προφανώς ήταν φοβισμένη και τρομαγμένη. Η καρέτα καρέτα απελευθερώθηκε τελικά και ο νεαρός πρωταγωνιστής έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό του.

Ο Νεκτάριος, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» για τα όσα συνέβησαν στην Ανάβυσσο. Την ώρα των γυρισμάτων παρατήρησαν πως μία χελώνα καρέτα – καρέτα είχε εγκλωβιστεί στα δίχτυα και ο πρωταγωνιστής της ταινίας έσπευσε να τη βοηθήσει να απεγκλωβιστεί.

Βούτηξε στη θάλασσα αλλά την ώρα που προσπαθούσε να την απεγκλωβίσει, η χελώνα του επιτέθηκε δαγκώνοντάς τον στα… οπίσθια.Ο άνδρας βγήκε αμέσως έξω και τα υπόλοιπα μέλη του συνεργείου κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τη χελώνα.

«Πήγα να κάνω κάτι καλό αγνοώντας τη δική μου σωματική ακεραιότητα. Ήμασταν για εξωτερικά γυρίσματα και ακούμε κάτι στη θάλασσα και βλέπουμε τη χελώνα να έχει πιαστεί σε ένα σχοινί. Βουτάω μέσα. Με δάγκωσε πίσω στον γλουτό. Μου άφησε σημάδι. Τελικά τραβήξαμε το σχοινί και έφυγε. Ήταν σίγουρα τρομαγμένη».

Όταν η συζήτηση άνοιξε περισσότερο γύρω από την επαγγελματική δραστηριότητά του νεαρού, η Ανθή Βούλγαρη θέλησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες. «Λέγαμε χθες: για φαντάσου να ήταν σε γυρίσματα κάτω από το νερό! Αυτό πιάνεται τώρα για εργατικό ατύχημα; Έχει κόσμο εκείνη την ώρα εκεί; Γιατί βλέπω πρωί τα γυρνάτε.

Παίρνετε άδεια από τον Δήμο κανονικά;», ήταν μερικές από τις ερωτήσεις που του έκανε η δημοσιογράφος, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να αναρωτιέται από την πλευρά του εάν τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά αλλά και ποιος θα είναι ο… τίτλος της ταινίας.

Όπως είπε ο Νεκτάριος θα ήταν καλύτερα να είχαν ειδοποιήσει κάποιο συνεργείο με ειδικούς για να απεγκλωβίσουν τη χελώνα. «Θέλαμε όμως να βοηθήσουμε και δεν το σκέφτηκα» πρόσθεσε για τα όσα έγιναν στην Ανάβυσσο.

Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη ρώτησαν τον Νεκτάριο και για την προσωπική του ζωή, με τον ίδιο να λέει πως συνειδητά δεν βρίσκεται σε σχέση αυτή την περίοδο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version