Πέμπτη, 10 Οκτ.
21oC Αθήνα

Αναζητείται ο Έλληνας “Billy Elliot”

Αναζητείται ο Έλληνας “Billy Elliot”

Ένα εντεκάχρονο αγόρι που αποφασίζει να αγωνιστεί για να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Αυτός είναι ο ήρωας του έργου «Billy Elliot» που στην κινηματογραφική μεταφορά του «Billy Elliot – Γεννημένος χορευτής» κέρδισε πολλά βραβεία αλλά κυρίως τους θεατές.

Σε λίγους μήνες ο μικρός Billy θα ανέβει στη σκηνή του «Θεάτρου Παλλάς» πρωταγωνιστώντας στο έργο «Billy Elliot The Musical» του Lee Hall, σε μουσική Elton John και σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη.

Η ιστορία μας μεταφέρει στο 1984 όπου η Μάργκαρετ Θάτσερ κλείνει τα ορυχεία και οι ανθρακωρύχοι ξεκινούν απεργία διαρκείας. Ο μικρός Μπίλι το σκάει από το μάθημα του μποξ για να ανακαλύψει τυχαία σε μια αίθουσα μπαλέτου το πάθος του για χορό, ένα πάθος που θα ηλεκτρίσει την οικογένεια του, την κοινότητα ολόκληρη και θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα. Τα «Αθηναϊκά Θέατρα» που θα κάνουν την παραγωγή του σπουδαίου αυτού έργου αναζητούν τον μικρό αλλά… τεράστιο πρωταγωνιστή!

Το Σάββατο 6 Ιουνίου και την Κυριακή 7 Ιουνίου λοιπόν από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, ο Δημήτρης Λιγνάδης με τους συνεργάτες του θα βρίσκονται στο «Θέατρο Παλλάς» (Βουκουρεστίου 5, Αθήνα) για να επιλέξουν τον καλύτερο από τους καλύτερους από όλη την Ελλάδα.

Όσα αγόρια ηλικίας 10 έως 14 χρονών χορεύουν, τραγουδούν και θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, μπορούν να προσέλθουν με τους γονείς τους έχοντας ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα και μια φωτογραφία. Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στην οντισιόν μπορείτε να απευθύνεστε στην κυρία Φανή Μπαλανίκα στο 2111026268 από τις 11:00-19:00.

Η παράσταση «Billy Elliot The Musical» θα ανέβει τον Οκτώβριο στο «Θέατρο Παλλάς» και είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει τους θεατές…!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε