Site icon NewsIT

Άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει και να ανατινάξει φιάλη υγραερίου στην Αχαρνών

10.09.2024 | 11:48
Άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει και να ανατινάξει φιάλη υγραερίου στην Αχαρνών

Άνδρας σε κατάσταση αμόκ απειλεί να ανατινάξει πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Αχαρνών με φιάλη προπανίου. Νωρίτερα απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει κρατώντας μαχαίρι στον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Αχαρνών. Στο σημείο έχει σπεύσει αστυνομική δύναμη, Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024 (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Συναγερμός έχει σημάνει στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ένας άνδρας από την Παλαιστίνη απειλεί να αυτοκτονήσει και να ανατινάξει μία μπουκάλα υγραερίου στην οδό Αχαρνών

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρίσκεται σε μπαλκόνι του έκτου ορόφου στην οδό Αχαρνών και αρχικά απειλούσε ότι θα πέσει στο κενό. Στη συνέχεια έγινε γνωστό πως ο άνδρας κρατά μαχαίρι και απειλεί ότι θα ανατινάξει μπουκάλα υγραερίου.

Η πυροσβεστική και η αστυνομία εκκένωσαν προληπτικά το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. 

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, ενώ διαπραγματευτές της αστυνομίας προσπαθούν να τον πείσουν να κατέβει από το μπαλκόνι. 

 

Σημειώνεται πως λόγω της επιχείρησης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αχαρνών από την οδό Μάρνης έως την οδό Στουρνάρη.

Eurokinissi

Αρχικά είχε διαρρεύσει ότι είναι από τη Συρία, ωστόσο νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για Παλαιστίνιο.

Ομοεθνής του που βρέθηκε στο σημείο και τον άκουσε να φωνάζει, σημείωσε πως ο άνδρας λέει ότι θέλει να αυτοκτονήσει γιατί απορρίφθηκε η αίτηση ασύλου που είχε κάνει στη χώρα μας και τώρα θα πρέπει να απελαθεί.

Ο άνδρας σε κατάσταση αμόκ ζητά να του δοθεί άσυλο για να φύγει στο εξωτερικό. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας είχε προσπαθήσει να κάνει κάτι ανάλογο πριν από λίγες μέρες.

Εκκενώθηκε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Νωρίτερα εκκενώθηκε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και όλοι οι υπάλληλοι έφυγαν από το κτήριο, καθώς το διαμέρισμα του άνδρα βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το υπουργείο.

 

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Διονύσης Σταμενίτης, σημείωσε πως ειδοποιήθηκαν όλοι να φύγουν από το κτήριο. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version