Ελλάδα

Άνδρας πήδηξε από την ταράτσα του πύργου των Αθηνών!

Από πολύ μεγάλο ύψος έπεσε άνδρας που έκανε "βουτιά" από τον πύργο των Αθηνών.

Πρόκειται για έναν 41χρονο, ο οποίος έπεσε με… αλεξίπτωτο από την ταράτσα του πανύψηλου κτιρίου και προσγειώθηκε στην Βασιλίσσης Σοφίας.

Ο άνδρας δηλώνει μηχανικός αεροσκαφών της AEGEAN, και βλέποντας πως η πόρτα του ύργου είναι ανοιχτή, για λόγους ασφαλείας, μπήκε μέσα σε ανέβηκε στην ταράτσα.

Από εκεί πραγματοποίησε το… άλμα του, με “διάδρομο” προσγείωσης την Βασιλίσσης Σοφίας. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσαν αυτοκίνητα, καθώς η κυκλοφορία είχε διακοπεί από τις συγκεντρώσεις ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία προσήγαγε τον 41χρονο και τον οδήγησε στο Α.Τ Αμπελοκήπων όπου και εξετάζεται.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ήταν μπροστά το παιδί μου σε μια από τις πράξεις» λέει η πρώην σύζυγος του προπονητή στην Ηλιούπολη που κατηγορείται για βιασμούς αθλητριών του
Η 39χρονη μητέρα δηλώνει πως ακόμη και σήμερα που εκείνος βρίσκεται στη φυλακή, τρέμει για τη σωματική ακεραιότητα τη δική της και του παιδιού της.
Περιπολικό της αστυνομίας
Καιρός αύριο: Χιόνια στα ορεινά και μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια – Έως 22 βαθμούς η θερμοκρασία
Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, έως 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στα νοτιοανατολικά 7 με 8 μποφόρ
Συννεφιά και αφρικανική σκόνη
Νέο συλλαλητήριο για τα Τέμπη στην Κατερίνη παρουσία συγγενών 16 θυμάτων - Παρουσιάστηκε το δίκτυο «Τ57»
Ο Νίκος Πλακιάς και η Άλμα Λάτα, στις ομιλίες τους ζήτησαν μεταξύ άλλων από τον κόσμο, να συνεχίσει να είναι δίπλα στις οικογένειες και επανέλαβαν το αίτημα τους για απονομή δικαιοσύνης
Συλλαλητήριο για τα Τέμπη στην Κατερίνη