Τρίτη, 30 Ιουλ.
33oC Αθήνα

ΑΝΕΚ LINES – Ταξίδι στην Κρήτη με τον αέρα του τόπου της!

ELYROS ANEK LINES

Όπως ένα σπίτι στην Κρήτη ανοίγει την πόρτα του και προσφέρει γενναιόδωρα φιλοξενία σε κάθε επισκέπτη, έτσι και τα 9 πλοία της ΑΝΕΚ LINES μας ταξιδεύουν, κάνοντάς μας να νιώθουμε κάτι περισσότερο από επιβάτες: φιλοξενούμενοι!

Αυτό είναι άλλωστε το μεγαλείο της κρητικής φιλοξενίας. Να νιώθουν όλοι οι άνθρωποι, όχι απλώς ευπρόσδεκτοι, αλλά οικειότητα και άνεση, σαν να είναι στο σπίτι τους.

Έτσι, λοιπόν, για περισσότερα από 50 χρόνια, η ΑΝΕΚ LINES μας ταξιδεύει από και προς τα Χανιά και το Ηράκλειο, παρέχοντας στους επιβάτες της ό,τι χρειάζονται για ένα όμορφο και ξεκούραστο ταξίδι.

Προσφορές που δεν θες να χάσεις!

Με τόσες προσφορές, δύσκολα θα πεις όχι σε ένα ταξίδι στην Κρήτη! Τώρα, ταξιδεύεις στο αγαπημένο σου νησί από €102/επιβάτη και Ι.Χ. ή από €229 για 4κλινη καμπίνα και Ι.Χ..

Εάν ψάχνεις κάτι διαφορετικό, μπορείς να δεις όλες τις προσφορές εδώ και να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει.

Πάντα και παντού με το κατοικίδιό σου

PETS ON BOARD ANEK LINES

Όλα είναι καλύτερα όταν είσαι μαζί με τον καλύτερο σου φίλο, και στην ΑΝΕΚ LINES κάνουμε τα πάντα για να ταξιδέψετε παρέα με άνεση και ασφάλεια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εκδόσεις, με λίγα μόλις βήματα, εισιτήριο μηδενικού ναύλου για το κατοικίδιό σου, κατά τη διαδικασία του online booking. Μπορείς να επιλέξεις είτε τις ειδικές PET καμπίνες είτε τους ειδικούς χώρους διαμονής ζώων συντροφιάς, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Σημείωση: Μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου το πρόσφατα ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας του κατοικιδίου σου.

Πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles

anek offers

Κάθε φορά που επιλέγεις να ταξιδέψεις μαζί μας σε ευχαριστούμε εμπράκτως, προσφέροντάς σου χαμόγελα! Με το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles, απολαμβάνεις αποκλειστικά προνόμια, ειδικές προσφορές όλο το χρόνο και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που θα κάνουν το ταξίδι σου αξέχαστο!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εκδώσεις την κάρτα μέλους σου μέσω του https://seasmiles.com/el/ ή εν πλω στο Seasmiles Kiosk και να αρχίσεις να μαζεύεις Seasmiles. Οι μοναδικές εκπτώσεις και η δυνατότητα εξαργύρωσης των Seasmiles σου ξεκλειδώνονται μόλις ολοκληρώσεις το πρώτο σου ταξίδι. Όσο συνεχίζεις να ταξιδεύεις, δεν κερδίζεις μόνο περισσότερα Seasmiles, αλλά και περισσότερα προνόμια, ανεβαίνοντας βαθμίδα: επιβιβάζεσαι με την Blue, σαλπάρεις με την Silver και φτάνεις στον προορισμό σου με την Gold! Επιπλέον, επωφελείσαι από εκπτώσεις και προνόμια στο δίκτυο των 240+ συνεργατών μας, σε όλη την Ελλάδα.

Πλέουμε μαζί για ένα βιώσιμο αύριο

Μαζί, μπορούμε να κάνουμε κάθε ταξίδι ένα βήμα προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Οι φυσικές κάρτες Seasmiles, για τα μέλη της Blue και Silver βαθμίδας, είναι βιοδιασπώμενες και, συνεπώς, άκρως ασφαλείς και φιλικές προς το περιβάλλον. Σε συνδυασμό με τις ψηφιακές κάρτες, λοιπόν, σαλπάρουμε μακριά από τη χρήση του παραδοσιακού πλαστικού. Επιπλέον, μην ξεχάσεις να χρησιμοποιείς τους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης εν πλω!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις