Ελλάδα

Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για το πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ΄Οίκον ΙΙ

Ενεργοποιείται εκ νέου από αύριο, Τρίτη, 17 Απριλίου, η δυνατότητα επεξεργασίας αιτήσεων για υπαγωγή στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ» σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας προκειμένου να ολοκληρώσουν τη διαδικασία υποβολής αίτησης 13.881 ενδιαφερόμενοι που έχουν εγγραφεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα αλλά δεν εχουν οριστικοποιήσει την υποβολή.

Επιπλέον αυτών, μέχρι την Παρασκευή είχαν υποβληθεί οριστικά 42.035 αιτήσεις. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, δεδομένης της απόφασης για διπλασιασμό των πόρων του Προγράμματος, υπάρχει η δυνατότητα χρηματοδότησης του συνόλου των περίπου 56.000 ενδιαφερομένων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η κατάθεση του 36χρονου που έδωσε την κροτίδα στον Άρη Μουγκοπέτρο: «Στο πάνω μέρος είχε φυτίλι, δεν ήξερα τι ήταν - Είναι φίλος μου 20 χρόνια»
«Πάτησα ένα αντικείμενο. Έσκυψα να δω τι ήταν και διαπίστωσα ότι ήταν κάτι χάρτινο χρώματος μπλε. Στο πάνω μέρος του υπήρχε φυτίλι. Δεν ήξερα τι είναι. Το θεώρησα πυρσό»
Άρης Μουγκοπέτρος 3
Η στιγμή που η 47χρονη ναυτικός παρασύρεται από τη νταλίκα στο λιμάνι της Πάτρας - Τέσσερις συλλήψεις
«Πήγαινε να κατέβει από το καράβι, είχε σχολάσει. Φεύγοντας από αυτό στον καταπέλτη επάνω, μου είπαν από την εταιρεία, ότι κύλησε μία νταλίκα και την παρέσυρε», λέει ο αδελφός της
Η νταλίκα τη στιγμή που βγαίνει από το πλοίο 1