Ελλάδα

Ανοιχτά το Σαββατοκύριακο τα γραφεία διαβατηρίων

Ανοιχτά θα είναι τα γραφεία διαβατηρίων της ΕΛΑΣ το Σάββατο, αλλά και την Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής του δημοψηφίσματος, σύμφωνα με ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας.

Το ωράριο λειτουργίας των γραφείων διαβατηρίων των αστυνομικών υπηρεσιών, σε ολόκληρη τη χώρα, για το Σαββατοκύριακο, καθορίζονται ως εξής:

– Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015, κατά τις ώρες 08:00 έως 18:00.

– Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015, από την έναρξη της ψηφοφορίας μέχρι και τη λήξη αυτής, δηλαδή κατά τις ώρες 07:00 έως 19:00.

Επισημαίνεται ότι το προσωπικό των γραφείων θα παρέχει τις υπηρεσίες του προς το κοινό, για την παράδοση των διαβατηρίων, που έχουν ήδη εκτυπωθεί και είναι έτοιμα για να τα παραλάβουν οι δικαιούχοι τους, προκειμένου να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινιστικές λεπτομέρειες σχετικά με τα γραφεία διαβατηρίων, μπορούν οι πολίτες να βρουν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr/ Οδηγός του Πολίτη – Δικαιολογητικά (http://www.passport.gov.gr).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέο ηχητικό ντοκουμέντο λίγο μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών – Έντρομη μητέρα κάλεσε το 112 ζητώντας να μάθει τι έχει συμβεί
Η κατάσταση που επικρατεί αμέσως μετά το δυστύχημα είναι χαοτική και οι συνομιλίες που βγήκαν στο «φως» αποκαλύπτουν την αγωνία των επιβατών και των συγγενών τους
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi