Σάββατο, 27 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Αντιδρούν οι Έλληνες σχεδιαστές για τις στολές των αθλητών στο Παρίσι: «Να έχεις τον Αντετοκούνμπο και να τον ντύνεις έτσι;»

Αντιδρούν οι Έλληνες σχεδιαστές για τις στολές των αθλητών στο Παρίσι: «Να έχεις τον Αντετοκούνμπο και να τον ντύνεις έτσι;»
Φωτογραφία - Reuters

«Ποιος σχεδίασε αυτά τα αισχρά σακάκια, καλύτερα να τους έντυνε με σάκους για πατάτες!!!», ήταν ένα από τα πολλά σχόλια που έκανε ο Νίκος Αποστολόπουλος για τις στολές των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι. Στο ίδιο «πνεύμα» και ο Βασίλης Κωστέτσος.

Με αρκετές αναρτήσεις στο Facebook και στο Instagram, ο Νίκος Αποστολόπουλος και ο Βασίλης Κωστέτσος, αντέδρασαν για τις στολές που φόρεσαν οι Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ο Βασίλης Κωστέτσος, ανέβασε μία σειρά από stories στο Instagram και σχολίασε την γυναίκα ιππέα που παρουσίασε την σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης, κάνοντας αναφορά στην μυθική συμμετοχή του Μιχάλη Ρακιντζή Eurovision 2002.

«Ο Μιχάλης Ρακιντζής πρωτοπόρος στην Ολυμπιάδα 2024 με υπόκρουση το S.A.G.A.P.O.», έγραψε στη λεζάντα και έκανε τους followers του να δουν τις ομοιότητες ανάμεσα στις δύο εικόνες.

Στο επόμενο story μίλησε για τα κοστούμια των Ελλήνων αθλητών, κάνοντας αναφορά και στον Γιάννη Αντετοκούμπο.

«Να έχεις τον σούπερ σταρ των σούπερ σταρς, Γιάννη Αντετοκούνμπο και να ντύνεις αυτόν και την Ελληνική Αποστολή “έτσι”…. Το θέμα μου Δεν είναι!!! Και Σαφώς πλέον ΔΕΝ με νοιάζει ούτε έχω κάποια “καούρα”…γιατί ΔΕΝ τα σχεδίασα εγώ! Γνωστό πλέον το παιγνίδι της ανάθεσης το ΕΜΠΕΔΩΣΑ!… ΑΛΛΑ!!!! Αλλά με θλίβει γιατί είμαι Έλληνας που λάτρεψα την κάποτε αισθητική των Αρχαίων Προγόνων μας και αηδιάζω με την “διαπλοκή των αναθέσεων του σήμερα”!  Η οποία κάθε φορά μετά εορτής…. ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ! Αφού ασελγήσει ο καθένας σχεδιαστικά με αίσχη αισθητικής! Προσέξτε το μπεζ καφέ κουμπί…. Θα μου πεις αυτό;;;; Ναιιι και αυτό!».

Ο Νίκος Αποστολόπουλος σε ακόμα πιο «έξαλλη» κατάσταση, επιτέθηκε «ευθέως» για τα ρούχα των Ελλήνων αθλητών αποκαλώντας τα κοστούμια, «τέρατα».

«Ποιος σχεδίασε αυτά τα αισχρά σακάκια, καλύτερα να τους έντυνε με σάκους για πατάτες!!!», έγραψε στην ανάρτηση με τη φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο που κρατά ψηλά την ελληνική σημαία μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Στην επόμενη ανάρτηση που έκανε, ανέβασε μία πιο κοντινή φωτογραφία της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, κάνοντας επίθεση σε αυτούς που έκαναν την ανάθεση ρούχων στην συγκεκριμένη εταιρεία αλλά και το ότι πάνω στο σακάκι αναγράφεται το λογότυπο της εταιρείας, κάτι που απαγορεύεται.

«4 F,η ΠΟΛΩΝΙΚΉ ΕΤΑΙΡΙΑ, που έντυσε, τους Έλληνες αθλητές, ποιος έκανε την ανάθεση, λέει μετά από Διαγωνισμό και γράφει με κεφαλαία 4 F. Απαγορεύεται να κάνουν διαφήμιση στο BRAND τους!!ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΘΕΜΑ!!Να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι!!! Ποιος κατάγεται από την Πολωνία??? Ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις», έγραψε στην τελευταία του ανάρτηση ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις