Site icon NewsIT

Απ’ άκρη σ’ άκρη αυτού του τόπου! Η νέα διαφήμιση της ΔΕΛΤΑ που συγκινεί το ίντερνετ [vid]

08.11.2016 | 10:01
Απ’ άκρη σ’ άκρη αυτού του τόπου! Η νέα διαφήμιση της ΔΕΛΤΑ που συγκινεί το ίντερνετ [vid]

"Πολλές φορές αρκεί η παρουσία σου για να δώσει χαρά. Και όσο οι δικοί σου άνθρωποι χαμογελούν, νιώθεις σίγουρος ότι όλα αυτά τα χρόνια τους φροντίζεις με τον καλύτερο τρόπο…"

Εικόνες, ήχοι και γεύσεις Ελλάδας. Μιας Ελλάδας που κουβαλάμε με τον πιο γλυκό και ζεστό τρόπο μέσα μας και είμαστε περήφανοι. Με έναν μικρό διαφημιστικό “ύμνο”, η ΔΕΛΤΑ μας μεταφέρει με ένα σενάριο βγαλμένο από την πραγματική ζωή στους ακριτικούς Αρκιούς και καταφέρνει να μιλήσει απευθείας στις καρδιές μας.

Η εξαιρετική μουσική του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου “Chemins de pierre”, που “ντύνει” με τον πιο αρμονικό τρόπο το εκπληκτικής σκηνοθεσίας σποτάκι, γεννά μοναδικά συναισθήματα. Στο άκουσμα της λύρας “ταξιδεύεις” στην Ελλάδα της παράδοσης, της φιλοξενίας, της αλληλεγγύης, της ζεστασιάς. Ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο της σημείο.

Μέσα σε 73 δευτερόλεπτα ξετυλίγεται μια μικρή ιστορία για όλους εμάς, ένα κομμάτι της καθημερινής ζωής για τους πρωταγωνιστές. Σκηνικό το άγριας ομορφιάς τοπίο των ακριτικών Αρκιών που φιλοξενεί όλους κι όλους 35 κατοίκους.

Ο μικρός Παναγιωτάκης “δαμάζει” με το ποδήλατό του, όπως κάνει άλλωστε κάθε μέρα, τα δύσβατα μονοπάτια στους Αρκιούς. Συναγωνίζεται τον Κωστή, τον άνθρωπο της ΔΕΛΤΑ που “δαμάζει” τα άγρια κύματα μεταφέροντας τα προϊόντα της εταιρείας στο νησί, για το ποιος θα φτάσει πρώτος στο γραφικό λιμανάκι.

Στο συγκινητικό σποτάκι αποτυπώνεται ουσιαστικά η αλήθεια της καθημερινότητας στην ακριτική Ελλάδα που προσμένει με ανυπομονησία τα είδη πρώτης ανάγκης. Εκεί όπου οι άνθρωποι της ΔΕΛΤΑ δεσμεύονται να φτάσουν όση προσπάθεια και αν χρειάζεται, υπηρετώντας με πάθος και μεράκι την αξία της εταιρείας να μη λείψουν βασικά αγαθά από καμία οικογένεια σε κάθε γωνιά της χώρας. Σε τόσο δύσκολους καιρούς παραμερίζουν τα στενά πλαίσια του επαγγελματικού καθήκοντος και συνεχίζουν να υπηρετούν στο ακέραιο τα ιδανικά της προσφοράς και της αλληλεγγύης, υπενθυμίζοντάς μας πως “αυτή είναι η δική μας ΔΕΛΤΑ”.

Tags:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version