Ελλάδα

Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Τι «μαρτυρά» ο τρόπος που ενήργησαν οι δράστες

Λύτρα που ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ φέρεται να ζητούν οι απαγωγείς του επιχειρηματία από το Ντράφι, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Σημειώνεται, ότι ο επιχειρηματίας μόλις έφυγε από ταβέρνα στα Λιόσια, λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ενώ επέστρεφε στο σπίτι του στο Ντράφι, εξαφανίστηκε, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκαν δύο καμμένα αυτοκίνητα στην περιοχή των Σπάτων.

Ο επιχειρηματίας την ώρα που έπεσε θύμα αρπαγής, μιλούσε στο κινητό τηλέφωνό του με φίλο του, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεσή του, άκουσε τους δράστες. Η ΕΛΑΣ χειρίζεται την υπόθεση κάτω από άκρα μυστικότητα, όπως γίνεται, άλλωστε, διεθνώς σε αντίστοιχα περιστατικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, με βάση τα πρώτα δεδομένα της υπόθεσης, ο σύντομος χρόνος που στάλθηκε το πρώτο μήνυμα και το ύψος των λύτρων που ζητούνται, δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια όχι μεγάλης οργάνωσης. Ζητούμενο παραμένει το εάν υπάρχει και το πού βρίσκεται το κρησφύγετο των δραστών, όπως και το εάν κρατούν εκεί τον επιχειρηματία ή σε άλλο σημείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η τελευταία φορά που ο Πάπας Φραγκίσκος επισκέφθηκε την Ελλάδα: Το μήνυμα για τους μετανάστες και το «Πιστεύω» που είπε στα ελληνικά
Ήταν Δεκέμβριος του 2021 όταν ο Πάπας Φραγκίσκος πραγματοποίησε τη δεύτερη και εν τέλει την τελευταία επίσκεψή του στην Ελλάδα. Τότε...
Ο Πάπας Φραγκίσκος στην Ελλάδα
BBC: Ποιους κινδύνους κρύβει το ηφαίστειο της Σαντορίνης και τι θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση έκρηξής του
Ομάδα του BBC βρέθηκε στο ερευνητικό σκάφος Discovery μαζί με 23 επιστήμονες που εξερευνούν τον υποθαλάσσιο κρατήρα της Σαντορίνης, αλλά και το γειτονικό ηφαίστειο του Κολούμπο
Το νησί της Σαντορίνης