Ελλάδα

Απαγωγή 27χρονης: Η γκάφα των απαγωγέων με το τηλέφωνο

Πεπεισμένοι ότι έχουν να κάνουν με ερασιτέχνες είναι οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της απαγωγής της 27χρονης.

Από το νέο κύκλο των μαρτυρικών καταθέσεων προκύπτει ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Λούτσα. Εκεί έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες για να βρεθεί “η φυλακή” της 27χρονης η οποία στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς είπε ότι το τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε στους γονείς της ήταν με το κινητό του απαγωγέα.

«Το έκανα μέσα από τον χώρο που με κρατούσαν φυλακισμένη», είπε χαρακτηριστικά. Αυτό ήταν και το τηλεφώνημα που έπιασαν οι αστυνομικοί από κεραία κινητής τηλεφωνίας στη Λούτσα.

Τώρα, περιμένουν τα αποτελέσματα των αποτυπωμάτων και του DNA από τα σημειώματα που έστελναν οι απαγωγείς στους γονείς της κοπέλας.

Επίσης, οι έρευνες επικεντρώνονται και στο φιλικό περιβάλλον που είχε δημιουργήσει στο μαγαζί που εργαζόταν η κοπέλα.
Οι αστυνομικοί θα κάνουν και έρευνες και στην Τρίπολη, αφού η οικογένεια έχει και εκεί μεγάλο κύκλο αλλά και λόγω της ενασχόλησης του θείου της ο οποίος είναι ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα Τρίπολης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησαν οι έλεγχοι σε ακαθάριστα οικόπεδα από την Πυροσβεστική – 3.748 καταγγελίες πολιτών σε 18 ημέρες
Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 164 έλεγχοι έπειτα από καταγγελίες πολιτών κατά τους οποίους εντοπίστηκαν 72 περιπτώσεις οικοπέδων που δεν έχουν καθαριστεί και δεν έχουν δηλωθεί
Οικόπεδο με συγκεντρωμένα ξύλα στην Λ. Μαραθώνος
Η Meta υπέρ του ελληνικού σχεδίου για «age verification» σε Facebook και Instagram: «Η ασφάλεια των παιδιών μας δεν είναι διαπραγματεύσιμη»
Η ελληνική πρόταση βασίζεται στην ιδέα του αυτόματου ψηφιακού ελέγχου της ηλικίας - Το non-pape rπαρουσίασε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, για την προστασία των ανηλίκων από τον εθισμό στο διαδίκτυο
facebook 1