Ελλάδα

Απειλούσε να πέσει από την ψηλή γέφυρα της Εγνατίας μετά τα διόδια Πολυμύλου

Επί τόπου έσπευσαν περιπολικά, ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ χθες (22.04.2025) σε αστυνομία και πυροσβεστική στην Εγνατία Οδό. Ένα άτομο απειλούσε πως θα πέσει από την ψηλή γέφυρα μετά τα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης όπου εκτυλίχθηκε η πρόσφατη τραγωδία με το φορτηγό που σκότωσε δύο ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους πέντε.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, στην ψηλή γέφυρα της Εγνατίας Οδού, αμέσως μετά τον Πολύμυλο, έσπευσαν περιπολικά, ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ωστόσο, ευτυχώς, δεν χρειάστηκε να παρέμβουν, καθώς το συγκεκριμένο άτομο (ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα) πείστηκε να μην πραγματοποιήσει την απειλή του να πέσει στο κενό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσης του Γιώργου Μοσχούρη στο Χαλάνδρι - Βίντεο ντοκουμέντο με τις ριπές του καλάσνικοφ και μοτοσικλετιστή να πέφτει στο έδαφος
Ο 55χρονος Γιώργος Μοσχούρης γνωστός στη νύχτα με το προσωνύμιο «Θαμνάκιας», ήταν ένα πρόσωπο που είχε μπει πολλές φορές στο στόχαστρο της λεγόμενης «Greek Mafia»
Η στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσης του Γιώργου Μοσχούρη στο Χαλάνδρι – Βίντεο ντοκουμέντο με τις ριπές του καλάσνικοφ 11
«Ο Χρίστος Κούγιας δε ξέρει να χειρίζεται τη δημοσιότητα», λέει συνεργάτης του Αλέξη Κούγια - «Δεν υπάρχει επικεφαλής στο γραφείο»
«Όταν πας στο 40ήμερο μνημόσυνο του πατέρα σου και σε ρωτούν αν έκανες follow ή unfollow τη μάνα σου, αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, είναι απαράδεκτο και προκαλεί εκνευρισμό»
Ο Χρίστος Κούγιας