Ελλάδα

Απενεργοποίηση Missing Alert: Βρέθηκε η 22χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Χαϊδάρι

Αίσιο τέλος είχε και αυτή τη φορά η περιπέτεια της 22χρονης Ευαγγελίας Τσιάμη. Το κορίτσι, για το οποίο το Χαμόγελο του Παιδιού είχε εκδώσει Missing Alert εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής (10.09.2021).

Η 22χρονη είχε εξαφανιστεί χθες από το Χαϊδάρι. Ήταν η τρίτη φορά μέσα σε έναν μήνα και γι’ αυτό το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Missing Alert. Τελικά, όμως, όλα πήγαν καλά.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, η 22χρονη βρέθηκε σήμερα το πρωί και είναι καλά στην υγεία της. Εντοπίστηκε χάρη στην καταλυτική συνδρομή και ευαισθητοποίηση πολιτών, καθώς και την άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου «Αττικόν».

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέο ηχητικό ντοκουμέντο λίγο μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών – Έντρομη μητέρα κάλεσε το 112 ζητώντας να μάθει τι έχει συμβεί
Η κατάσταση που επικρατεί αμέσως μετά το δυστύχημα είναι χαοτική και οι συνομιλίες που βγήκαν στο «φως» αποκαλύπτουν την αγωνία των επιβατών και των συγγενών τους
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi