Ελλάδα

Απεργία ΑΔΕΔΥ: Συγκέντρωση εργαζομένων έξω από το υπουργείο Οικονομικών

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχει κηρύξει για σήμερα (21.05.2024) η ΑΔΕΔΥ

Λιγοστοί είναι οι εργαζόμενοι που έχουν μαζευτεί έξω από το υπουργείο Οικονομικών συμμετέχοντας στην απεργία της ΑΔΕΔΥ. 

Βασικό αίτημα είναι η αύξηση των μισθών στο δημόσιο κατά 10% και κρατούν και τα σχετικά πλακάτ.

Επίσης οι εργαζόμενοι ζητούν επαναφορά των δώρων, συλλογικές Συμβάσεις για τους μισθούς, κατάργηση του μισθολογικού παγώματος της διετίας 2016-2017, κατάργηση της εισφοράς 2% υπέρ της ανεργίας, αύξηση του αφορολόγητου στα 12.000 ευρώ, αύξηση του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας.

adedy aper adedy apergia adedy apergia

Τέλος απαιτούν στελέχωση άμεσα με μόνιμους υπαλλήλους όλων των κρίσιμων δημόσιων φορέων και αναβάθμιση όλων των αναγκαίων υποδομών.

Ρεπορτάζ: Εφη Φανάρα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα