Ελλάδα

Απεργία ΠΝΟ την Πρωτομαγιά – Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Σε 24ωρη απεργία προχωρά αύριο Πρωτομαγιά η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, με τις κινητοποιήσεις που αφορούν τα πλοία όλων των κατηγοριών να ξεκινούν από τις 00.01 τα ξημερώματα έως 24.00 τα μεσάνυχτα της Πρωτομαγιάς.

Σε 24ωρη απεργία προχωρά αύριο, Πρωτομαγιά, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία. Οι κινητοποιήσεις αφορούν τα πλοία όλων των κατηγοριών και ξεκινούν από τις 00.01 τα ξημερώματα έως 24.00 τα μεσάνυχτα της Πρωτομαγιάς. «Παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων,τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν να συσσωρεύονται καθημερινά, με αποκορύφωμα την εξακολούθηση εφαρμογής του νόμου για τις μειωμένες και ειδικές συνθέσεις στα επιβατικά μεσογειακά και ακτοπλοϊκά πλοία, τις συντάξεις, το ασφαλιστικό και τη συνεχιζόμενη παραβίαση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας σε ό,τι αφορά τις ώρες απασχόλησης», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Η ΠΝΟ ζητά από την κυβέρνηση να δώσει λύση στα χρόνια προβλήματα του κλάδου, και ζητά την μαζική συμμετοχή στην αυριανή απεργία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μετανιωμένος ο οδηγός που έτρεχε με 212 χλμ και είχε μέσα στο αυτοκίνητο τα 2 ανήλικα παιδιά του - «Ήταν τραγικό λάθος μου»
«Είναι τραγικό λάθος μου για πέντε δευτερόλεπτα. Τόσα χρόνια δεν έχω καμία κλήση για τέτοια παράβαση. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου», λέει στο newsit.gr
Κοντέρ αυτοκινήτου «γράφει» 212 χιλιόμετρα 4
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου του Γιώργου Μοσχούρη μετά την στυγερή δολοφονία του - «Δεν μετάνιωσα στο ελάχιστο που έκανα οικογένεια μαζί σου»
«Ήσουν ο πιο "μάγκας και καλός πατέρας" που υπήρχε, για μένα ήσουν προστάτης μου, βοηθός μου, πατέρας μου "πάντα"» γράφει η πρώην σύζυγος του 55χρονου
Ο Γιώργος Μοσχούρης και η πρώην σύζυγός του
Κατάληψη της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο από ομάδα αντιεξουσιαστών
Αφορμή της κατάληψης της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου, στην οποία πραγματοποιείται η έκθεση ζωγραφικής του Χρήστου Μποκόρου «Πέρασμα στο Φως», ήταν οι εργασίες που λαμβάνουν χώρα στο κτίριο Ευαγγελισμού
Κατάληψη στην Βασιλικλη Αγίου Μάρκου