Ελλάδα

Απεργιακό δελτίο: Ποιοι απεργούν, πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

24ωρη απεργία έχουν κηρύξει για σήμερα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Στάσεις εργασίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, δεμένα στα λιμάνια τα πλοία. Διαβάστε όλο το απεργιακό δελτίο.

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Η κεντρική συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 11.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα συμμετάσχουν στην απεργία με στάσεις απεργίας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι και να συμμετάσχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις.

ΗΣΑΠ και Μετρό θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί και από τις 4 το απόγευμα έως τη λήξη της βάρδιας.
Οι εργαζόμενοι στο τραμ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 5 το απόγευμα έως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Στην Αθήνα, δεν θα κυκλοφορήσουν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ από την έναρξη βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Τρένα και προαστιακός, καθώς στον ΟΣΕ έχει εξαγγελθεί 24ωρη απεργία και άρα οι συρμοί θα μείνουν όλη μέρα ακινητοποιημένοι. Γι’ αυτό και τις ώρες που θα λειτουργεί το Μετρό, οι συρμοί θα φτάνουν μέχρι το σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας.

Δεμένα θα είναι και τα πλοία στα λιμάνια, λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στην 24ωρη απεργία.

Στη Θεσσαλονίκη, τα λεωφορεία θα κυκλοφορούν με προσωπικό ασφαλείας λόγω συμμετοχής της ΟΑΣΘ στην απεργία της ΓΣΕΕ.

Προβλήματα αναμένεται να προκληθούν και στις πτήσεις, καθώς στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Ήδη, Aegean και Olympic Air ανακοίνωσαν ματαιώσεις πτήσεων εξαιτίας των κινητοποιήσεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν οστά και κρανίο σε δύσβατο σημείο στα Ιωάννινα – Φαίνεται πως ανήκουν στον Σλοβάκο φοιτητή που είχε εξαφανιστεί το περσινό καλοκαίρι
Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως τα οστά ανήκουν στον 23χρονο Σλοβάκο φοιτητή ο οποίος είχε εξαφανιστεί το καλοκαίρι του 2024
Ιωάννινα
Με πλούσιο ποινικό παρελθόν ο 42χρονος Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στην Καλλιθέα – Ήταν καταχωρημένος με 5 διαφορετικά επίθετα
Ούτε με 1, ούτε με 2, αλλά με 5 διαφορετικά επίθετα ήταν καταχωρημένος στη βάση δεδομένων των ελληνικών αρχών ο 42χρονος Αιγύπτιος. Την...
Ο 42χρονος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα 4